A Mi Hazánk Mozgalom orosz-pártisága még jól jöhet a jövőben?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 07:51
1/15 anonim válasza:
Csak a te zavaros elmédben orosz pártiak...
2/15 anonim válasza:
A Mi Hazánk nem oroszpárti, hanem - a magyarországi pártok közül egyedülálló módon - magyarpárti. Persze mi magyarok, ahogy egész Európa, az orosz győzelemmel járunk jól.
3/15 anonim válasza:
Nagy segitség ez az orosz családok számára.
4/15 anonim válasza:
Európában minden ember oroszpárti. Nekik jól jön?
5/15 anonim válasza:
Én európai ember vagyok és kicsit sem vagyok oroszpárti.
Sőt, én lettem volna az első ember, aki kirúgdalja az orosz katonákat az összes országból is, csak sajnos megelőztek.
6/15 anonim válasza:
Valóságban már rég Fidesz-KDNP-MH-LMP van.
7/15 anonim válasza:
#6 Rákosi: "Aki nincs velünk, az ellenünk van."
Kádár: "Aki nincs ellenünk, az velünk van."
Gyurcsány: "Aki nincs velünk, az a Fidesszel van."
8/15 anonim válasza:
#7 nem hiszem el, hogy Gyurcsány nem a fidesszel van xdd
Orbán: Aki nincs velünk, az... Soros, Ursula, dollárbaloldal, Gyurcsány(ami vicces xd), genderpropagandista, stb stb
9/15 anonim válasza:
hát nem jön jól. Nagyon gáz. Főleg, hogy rengeteg évig ültek az oroszok a magyarokon, sokan meg most istenítik őket... ilyen gyorsan felejt a magyar nép? Szörnyű.
10/15 anonim válasza:
#8 Mondjuk gyurcsánynál és a maffiájánál többet senki nem tesz a Fidesz 2/3-ért, még maga a Fidesz sem. A DK fiókpártjai meg azt csinálják, amit gyurcsány mond nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!