A Mi Hazánk Mozgalom orosz-pártisága még jól jöhet a jövőben?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 07:51
11/15 anonim válasza:
#10 hát igen, szóval ez nem gyanús kicsit? Az, hogy Gyurcsány nem lett azóta sem elszámoltatva, jelent valamit... Orbán meg Gyurcsány a legnagyobb spanok szerintem. Műbalhéznak, de mindketten felvesznek és ellopnak csomó pénzt, nekik teljesen megéri ez az egész színjáték
12/15 anonim válasza:
#11 Így van. Ezért kell a Mi Hazánkra szavazni annak, aki szeretné leváltani a Fideszt. Ők az egyedüliek, akiknek ez valóban szándékukban áll.
13/15 anonim válasza:
#12 dehogyis, a Mi hazánk egyértelműen fidesz bábu xd
14/15 anonim válasza:
#13 A gyurcsány-féle konteó szerint.
15/15 anonim válasza:
#14 én nem vagyok gyurcsányista, tőle teljesen függetlenül gondolom így;)
plusz azt is gondolom, hogy Gyurcsány is orbánista, vagy Orbán is gyurcsányista:D egy banda mindenki, aki jelenleg bent ül a parlamentben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!