Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyire követed nyomon a Mi...

Mennyire követed nyomon a Mi Hazánk Mozgalmat, és mi a véleményed a tevékenységeikről?

Figyelt kérdés

Túlnyomó részt YouTube, és X tartalmakat osztanak meg, itt nagyon jól lehet informálódni bármiről.

Mit gondolsz a pártról, politikusaikről, megnyílvánulásaikról, eddigi tetteikről, irányvonalukról?

Azt most hagyjuk, hogy szatellitpárt vagy sem, nem erről szól a kérdés.

nov. 23. 09:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Annyira nem követem, de választások előtt elolvasom a programjukat (mint a többit), + a hírekben akaratlanul szembejön időnként.

Káros radikális pártnak tartom. A javaslataik nagyrésze butaság, és egyértelműen hátrányos lenne az ország számára.

nov. 23. 09:50
 2/22 anonim ***** válasza:
67%

Én addig, meghallgattam őket, ugyanúgy, mint akármelyik másik ellenzékinek mondott párt képviselőit, amig Dúró Dóra nem darálta le nyilvánosan a mesekönyvet. Nekem az egyfajta mélypont volt a magyar politikai közéletben és olyan történelmi emlékeket ébresztett bennem, amit bárhol el tudtam volna fogadni, de a saját hazámban nem nézem jó szemmel.

Károsnak, radikálisnak tartom és még inkább megosztóbb országot épitenek, mint a kormány.

nov. 23. 09:52
 3/22 anonim ***** válasza:
40%

Kevésbé követen, csak ami hírek néha megjelennek róluk.

Amikor a jobbik átállt a sötét oldalra és belépett az ellenzéki összefogásba, együtt indult gyurcsányékkal és a többi olyan politikussal akik ellen valaha létrejöttek, ott kiábrándultam belőlük. Kicsit javított a képen hogy aztán szakadt a párt és legalább nyomokban próbáltak valami értelmet mutatni Duró Dóráék, de ez javarészt a belső hatalomviták következménye volt és nem elvi kiállás. Ha akkor sikerül nekik megszerezni a párt vezetését, akkor lehet hogy folytatták volna tovább együtt a dk-val, momentummal, mszp-vel karöltve.

A saját alapvetéseiket 2018 után elárulták és ezen már nem tudnak változtatni. Ez negatívum marad a szememben. ha egyszer megtették, hogy fontosabbnak tartották a választási szereplésüket mint a saját elveiket amikkel addig a szavazóikat megszólították, akkor mi a garancia arra, hogy nem teszik meg legközelebb újra? Semmi.

nov. 23. 09:57
 4/22 anonim ***** válasza:
47%
Csak egy a sok mikropárt közül, amelyek a fideszt segítik a választások megnyerésében.
nov. 23. 10:13
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
A kötelező oltások miatti ellenállást meglovagolva jutottak be a parlamentbe.
nov. 23. 10:25
 6/22 anonim ***** válasza:
24%
Követem Toroczkai youtube-csatornáját, és ismerem a programjukat. Az egyetlen párt, amelyiknek jobban számít a magyar emberek sorsa, mint a multik profitja.
nov. 23. 10:45
 7/22 kürtőskalácska ***** válasza:
73%
Kicsit sem szimpatikus.
nov. 23. 10:55
 8/22 anonim ***** válasza:
65%
Majd ha elfelejtik a sorkatonaságot és elnézést kérnek érte hogy eddig tévedésből támogatták, akkor szóba jöhetnek mint komolyan vehető párt
nov. 23. 11:42
 9/22 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván az egyetlen magyar párt. Nem értek egyet velük sok mindenben teljesen, pl túl mérsékeltek, de nincs más. Nyilván nagy fejlődést indítanának el. Sajnos az átlagember szellemi szintje az hogy ledaráktak egy lmbtq könyvet, meneküljünk a nácik elől, miközben a lisik könyvek ezreit tiltják be, égetnek el, naponta százak halnak meg a rossz kormányzás miatt (csak tüdőrákban pl. évi 5-10 ezren), a kedvenc izraeli kicsit sem náci demokratáik már 100 ezer civillel végeztek, éhínség, járványok tombolnak... és épp a nem náci ukránok és szlovákok készülnek nem náci magyarellenes nyelvtörvények meghozására. De az az lmbt könyv, az a lényeg.
nov. 23. 11:57
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Konteós, fasisztoid, fideszszatelitpártok nem nagyon szoktak vonzani.
nov. 23. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!