Mennyire követed nyomon a Mi Hazánk Mozgalmat, és mi a véleményed a tevékenységeikről?
Túlnyomó részt YouTube, és X tartalmakat osztanak meg, itt nagyon jól lehet informálódni bármiről.
Mit gondolsz a pártról, politikusaikről, megnyílvánulásaikról, eddigi tetteikről, irányvonalukról?
Azt most hagyjuk, hogy szatellitpárt vagy sem, nem erről szól a kérdés.
Annyira nem követem, de választások előtt elolvasom a programjukat (mint a többit), + a hírekben akaratlanul szembejön időnként.
Káros radikális pártnak tartom. A javaslataik nagyrésze butaság, és egyértelműen hátrányos lenne az ország számára.
Én addig, meghallgattam őket, ugyanúgy, mint akármelyik másik ellenzékinek mondott párt képviselőit, amig Dúró Dóra nem darálta le nyilvánosan a mesekönyvet. Nekem az egyfajta mélypont volt a magyar politikai közéletben és olyan történelmi emlékeket ébresztett bennem, amit bárhol el tudtam volna fogadni, de a saját hazámban nem nézem jó szemmel.
Károsnak, radikálisnak tartom és még inkább megosztóbb országot épitenek, mint a kormány.
Kevésbé követen, csak ami hírek néha megjelennek róluk.
Amikor a jobbik átállt a sötét oldalra és belépett az ellenzéki összefogásba, együtt indult gyurcsányékkal és a többi olyan politikussal akik ellen valaha létrejöttek, ott kiábrándultam belőlük. Kicsit javított a képen hogy aztán szakadt a párt és legalább nyomokban próbáltak valami értelmet mutatni Duró Dóráék, de ez javarészt a belső hatalomviták következménye volt és nem elvi kiállás. Ha akkor sikerül nekik megszerezni a párt vezetését, akkor lehet hogy folytatták volna tovább együtt a dk-val, momentummal, mszp-vel karöltve.
A saját alapvetéseiket 2018 után elárulták és ezen már nem tudnak változtatni. Ez negatívum marad a szememben. ha egyszer megtették, hogy fontosabbnak tartották a választási szereplésüket mint a saját elveiket amikkel addig a szavazóikat megszólították, akkor mi a garancia arra, hogy nem teszik meg legközelebb újra? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!