A magyarok valóban nem fogják fel, hogy mennyire jó dolguk van, mennyire jó az életük Magyarországon a Fidesz alatt?
Figyelt kérdés
Nagy Fideszes Márton mondta ma. Tényleg nem értem a magyar embereket, miért panaszkodnak akkor mindig?nov. 22. 20:06
1/11 anonim válasza:
Én sem értem. Nem jönnek arabok robbantani, lányokat molesztálni, Franciaországhoz képest remek a közbiztonság.
4/11 anonim válasza:
Munkanélküli járadék 3 hónapig jár, 3 hónap alatt ki talál munkát?...
5/11 anonim válasza:
1, tőlünk azok a lányok inkább mennek oda Franciaországba, meg Amszterdamba maguktól... dolgozni.
6/11 anonim válasza:
#1 Amúgy tényleg. Itt nyugodtan kivárhatja az ember a sorát a népkonyhán, de a 4 éves kórházi várólistát is megélni, nem késelik meg a migrik, nem robbantják fel, esetleg Lakatosék késelik halálra a megmaradt 15ezer nyögdíjáért vagy elviszi a kórházi fertőzés. De tényleg, itt aranyélet van:)
7/11 anonim válasza:
Nézd: a nyuggerek nagyon nagy többsége maradt atombiztos Fidesz-fan, azaz -szavazó. Ez azért érdekes, mert ők nagyon sokat járnak orvoshoz, így nem látják/érzik a nagy várólistákat, sorokat, tehát az eü.-problémákat?
Innen nézve szerintük tuti jó ország, amiben élünk.
9/11 anonim válasza:
Inkább azt nem értem, hogy ezt komolyan gondolja e vagy esetleg humorista babérokra tör.
Rendesen olyan volt, mint egy paródia.
10/11 anonim válasza:
#6 engem inkabb keseljenek meg a migransok, mint hogy 4 evet varjak a korhazi ellatasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!