Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nyilatkozata alapján mi a...

Nyilatkozata alapján mi a véleményetek a Lázár alkalmasságáról, ideje lemondania, vagy igaza van?

Figyelt kérdés

Néhány idézet tőle:

"Engem sokat csesztetnek itt a közlekedéssel, főleg az utóbbi hetekben, és nem akarják megérteni azt, illetve lehet, hogy én nem jól kommunikálok – ami azért csoda lenne, de azért fölmerül ez a lehetőség is –, hogy ugye nem a vas a fontos, hanem az ember."

Szerintetek a közlekedésért felelős miniszternek nem a BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ, SZÍNVONALAS, GYORS ÉS KÉNNYELMES KÖZLEKEDÉS kialakítása a feladata?

Én úgy gondolom, hogy

"Abban a pillanatban, hogy ember veszélyben van, hogy ember megsérül, hogy munkavállaló megsérül, az az én felelősségem. Én pontosan tudom, minden hírrel ellentétben, hogy hol kezdődik az én felelősségem, és hogy meddig tart. Én az emberekért felelek"

Nem gondoljátok, hogy sokkal többért felelős a közlekedési miniszter?! Hogy az, ha az ember élete veszélyben van, az már az alkalmatlanságának nem csak a jele, hanem a legdurvább következménye?!

"Én egy olyan céget akarok a MÁV-ból csinálni, ami az utasokról szól, és nem a vasút műszaki részéről. Nem a vagonról van szó, és nem a pályáról, hanem az utasról […] mindig ez a legfontosabb"

Nem gondoljátok, hogy Lázár szokás szerint cinikusan hülyének nézi az embereket, és itt egy hamis dilemmát állít fel?!

Nem lehet, hogy a "vas" fejlesztése valójában emberközpontú intézkedés, hiszen biztonságosabbá, megbízhatóbbá, színvonalasabbá válik a MÁV?!

Mit gondoltok, hogy az építésért és közlekedésért "felelős" miniszter helyesen gondolkozik? Nem inkább kevesebb presztizsberuházás kéne, és több vasútfejlesztás, de nem felcsúti kisvasút, hanem olyan, amire valóban szükség van?!

A cikk itt olvasható [link]

aug. 30. 08:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem fogok egy háromnegyedórás izét végighallgatni. Anélkül, hogy tudnám, miről szól. Főleg a te ajánlásodra nem, amikor feltettem egy halom kérést, szinte semmire nem válaszoltál, csak csapongtál.

Esetleg ha a kérdéseimre konkrétan válaszolnál, akkor azt kész lennék figyelmesen elolvasni, és azt értékelni tudnám, de így...

Még mindig várom a valódi válaszaidat. Látod, türelmes vagyok.

nov. 3. 08:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Mert van az idealisztikus és a reális világkép/látásmód.

Plusz az egész világon szellemi harc folyik, éppen ezért minden összefügg mindennel.

nov. 21. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!