Úgy is tekinthetjük, hogy a betétdíjasság témát lenyomták a torkunkon?
Mint annyi minden mást is. Az adókat is lenyomják a torkunkon. Se népszavazás, se polgári kezdeményezés. Legalábbis én még egyiket sem kezdeményeztem.
Egyébként Te hogyan oldanád meg a palackok visszagyűjtését? Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtés nem működik.
"Egyébként Te hogyan oldanád meg a palackok visszagyűjtését? Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtés nem működik."
Példának okádék, ha már nagyon muszáj ezt ezzel a pénzes dologgal kényszerítgetni az embereket, akkor lehetne mondjuk olyan, hogy elsőre kfizetem 50/doboz a sörnél, energiaitalnál, üdítőnél, de utána nem ez az impotes baszakodás a megtelő, megbízhatatlan gépekkel, meg visszaköpködésekkel, hanem viszek a "bótba" 10 sörösdobozt, és elhozok 10 dobos sört betétdíj nélkül. De ez is csak egy ötlet.
"viszek a "bótba" 10 sörösdobozt, és elhozok 10 dobos sört betétdíj nélkül. De ez is csak egy ötlet."
Mondjuk éppenséggel elég ostoba ötlet.
Ostoba???? Óóóóóóstóóóbaaaaaa????? Veled mi van?
MIÉRT LENNE OSTOBA????? Miért pont ostoba, akkor fejtsd ki a szakértelmeddel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!