Szíved szerint kötnéd valamilyen extra követelményhez a választójogot?
"Én is IQ-hoz kötném, szerintem ez teljesen korrekt döntés lenne."
Mért lenne korrekt? Mit és az ha valakinek 140az IQja de azt sem tudja ki az az Orbán Viktor és milyen cselekedetei voltak, vannak.
Pénzszórás minden kampány.
20 év alatt akkor is ide jutottunk volna, ha nem választunk, hanem sorsolunk négyévente.
Kérdésre válaszolva:
Középfokú végzettséghez kötném.
"Mért lenne korrekt? Mit és az ha valakinek 140az IQja de azt sem tudja ki az az Orbán Viktor és milyen cselekedetei voltak, vannak."
Úgy gondolom, hogy akinek 140-es IQ-ja van, az akkor is előbb tájékozódna, vagy tartózkodna, de mindenesetre nem lehetne pár ebédjeggyel megvesztegetni, ha érted mire gondolok :)
11:25 vagyok.
Nem értem miért kellett ennyire lepontozni. Ennyi lassan már ahhoz is kell, hogy legalább egy takarítói állást megkapjon az ember, szerintem logikus és helyes volna ehhez kötni a szavazati jogot. Aki ennyit képtelen elérni, az ne akarjon egy ország sorsába beleszólni.
Szerintem olyan nyugdíjrendszert kellene kialakítani, ahol -nyilván a ledolgozott évek arányában- a legkevesebb nyugdíj is legyen arra elég, hogy megéljen az illető, a felső határ pedig max. 130.000 HUF. Viszont ők már ne szavazhassanak!
Aki pedig szavazhat, annak egy egyszerű kérdésre kellene válaszolnia...pl: ki volt a legutóbbi miniszterelnök, hol van a Parlament, ki a köztársasági elnök, mikor volt a rendszerváltás(?), és a legfontosabb hogy hány éves a kapitány:D
De ennél még egyszerűbb, ha egy vers első sorát kellene felolvasni...szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!