Határon túli magyarok! Melyik pártra szavaznátok, ha kapnátok választójogot?
Figyelt kérdés
Csak határon túli magyarok válaszát várom! Írd oda azt is, hogy honnan vagy.(Erdély, Kárpátlja, Felvidék, stb...)2011. máj. 21. 19:58
1/13 anonim válasza:
Délvidékről, de én nem szeretnék beleszólni az ottani politikába, azaz nem mennék el szavazni. Amúgy én az LMP szimpatizálok.
2/13 anonim válasza:
Felvidéki vagyok és ha választójogot kapnák, nem élnék a lehetőséggel.
3/13 anonim válasza:
Miért szavazna egy határon túli? Nem érdeke és szerintem nem is érdekli.
4/13 anonim válasza:
Természetesen rám, V. Károlyra.
5/13 anonim válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:12
Így van! Csonka Magyarország nem ország, Nagy-Magyarország mennyország!
6/13 anonim válasza:
és még ezek az országok soviniszták... irredenta majmok...
7/13 anonim válasza:
na,. kedves utolsó, azért vegyél vissza.
Nem mindenki irredenta, mint ahogy pl: nem minden szlovák magyarverő! Ezt vésd jól az eszedbe.
8/13 anonim válasza:
Kolozsvár/Erdély
Jobbik, ez egyértelmű.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom ti hol éltek, én megvagyok szerbiába, szerbek közt nőttem fel, és az általatok oly sokszor emlegetett magyarellenességet sehol sem tapasztaltam.
Csak a média fújja fel a néhány náci által elkövetett dolgot.
10/13 anonim válasza:
13256465621641-nak:
Gratulálok. Azok a délvidékiek biztos nem így gondolkodnak, akiknek lemészárolták a szüleit-nagyszüleit 1945-ben a szerbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!