Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra fognak 2024-es...

Melyik pártra fognak 2024-es EP választáson szavazni az emberek?

Figyelt kérdés

jún. 7. 18:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
#21 Hazugság
jún. 15. 14:01
 22/44 A kérdező kommentje:
Remélem ,hogy azoknak a gyerekeit(ill ő magukat) fogja legelsőnek ,,katonává"(birkává) nevelni ,akik most az EP-nél ill itt a gyakorin a Mi Hazánkra szavaztak!!!
jún. 15. 14:14
 23/44 A kérdező kommentje:

[link]

80.o.

,,Ifjúságunk hazafias és honvédelmi nevelésének erősítése

A hazafias nevelésnek óvodáskortól meg kell kezdődnie, kezdetben játékos, mesés formában."

,,kifestők, képregények és rajzfilmek nagyszámú készítése"

,,Kötelező honvédelmi alapkiképzés"

Remélem ,hogy a tiétek ill titeket fogják legelsőnek bevinni ill kiképezni bokor ugróvá!!!

jún. 15. 14:18
 24/44 A kérdező kommentje:
Ennél még az is jobb lenne lassan ,ha ,,meleget"nevelnének belőle ,mert akkor legalább lenne belőle valami!!!
jún. 15. 14:29
 25/44 A kérdező kommentje:
Engem ez a program motivál arra ,hogy minden alkalommal a baloldalra szavazzak! :)
jún. 15. 14:33
 26/44 Meton ***** válasza:
89%

22-es, szerintem te vagy a legnagyobb birka, ha azt hiszed, hogy katonák nélkül megvédheted magad. Értem én, azt hiszed, hogy a törvények megvédenek. De gondolkodj már el, hogy a törvényt ki védi meg? Törvények nélkül az emberek egymásra támadnának és az győzne, akinek a legtöbb katonája van. Megjegyzem, nem sértegetni akartalak, csak arra utaltam, hogy ha a pásztor nem farkasokat kergeti, akkor a birkák azt hiszik, hogy nincs rá szükség. Pedig pont azért nem jönnek a farkasok, mert látják a pásztort és félnek tőle.

A honvédelemre felkészítés nagyon hasznos, régen ez alap volt. Szerintem nagyon hasznos, ha mindenki ismeri a fegyverek használatát. Ezáltal elkerülhető, hogy véletlenül egymást lövik le. Vagy az ukrán háború is megmutatta, hogy bizony néha jól jön, ha tudja kezelni mindenki a gépkarabélyt. Nem az van, mint most Ukrajnába, hogy a kezébe nyomják a fegyvert aztán másnap koporsóban hozzák vissza. Mert azt senki nem kérdezi meg, hogy akarsz-e harcolni, de ha nem teszed, akkor áruló leszel.

Aki fegyvert kap a kezébe, az első reakciója az, hogy bepánikol. Harci körülmények közt lő mindenre és elsőre a barátait lövi le. Ezért kell, hogy az emberek megismerjék és megszokják a fegyver használatát.

jún. 16. 10:22
 27/44 Meton ***** válasza:
89%
Azt hiszed, hogy a béke örökké tartani fog? Akkor nézz már körül egy kicsit. Zajlik az orosz-ukrán háború. Még a NATO nem csatlakozott be, de egyesek gőzerővel ezen munkálkodnak. A volt Jugoszláv tagállamok szintén mozgolódnak. Németország, Franciaország, Olaszország hemzseg a migránsoktól, ott is könnyen kirobbanhat bármi. Jóformán már csak nálunk van az igazi klasszikus értelemben vett béke.
jún. 16. 10:41
 28/44 A kérdező kommentje:

26-os

Én azt mondom ,hogy legyenek katonák.

De azok csak is kizárólag önkéntesek legyenek!

Én értem ,hogy szükség van katonákra és legyenek is ,de csak is önkéntesek!(Még)

jún. 16. 11:01
 29/44 A kérdező kommentje:

27-es

,,Azt hiszed, hogy a béke örökké tartani fog?"

Nagyon remélem ,hogy az ,,emberek" eljutottak arra a szintre ,hogy ne ölessék meg az embereket egymással.

jún. 16. 11:05
 30/44 anonim ***** válasza:
Milyen még és miért ilyen szörnyű az írásképed?
jún. 16. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!