Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán vajon mit feltételez,...

Orbán vajon mit feltételez, hogy meddig képes még a Fidesz élén állni?

Figyelt kérdés
Érdekes lehet, hogy vajon ő ezt hogyan értékeli. Hiszen elég nagy a nyomás rajta, mentálisan is mintha lennének problémái és mégis csak, már 60 éves múlt.

2024. máj. 31. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
6-7 év, ezt feltételezi.
2024. máj. 31. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem még kb 8-10 évvel számol. Nézd meg az amerikai elnökjelölteket: Orbán mindnél fiatalabb és jobb mentális állapotban van.
2024. máj. 31. 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
De màr csak 2026-igmarad max.
2024. máj. 31. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Még pár éve kijelentette,hogy max 2 ciklust akar még.Utána elmegy nyugdíjba.

Akkora 70 körül lesz már.

2024. máj. 31. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Amig valaki Brutus módjára hátba nem szúrja valamilyen irányból.

Én egy szavát nem hinném el annak az embernek, aki otthon azzal riogat, hogy háború lesz, ha nem rá szavaznak az emberek, miközben külföldön azt hangoztatja, hogy Európa és a NATO erős és biztonságos.

2024. máj. 31. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Orbán maga a fidesz. Ha ő nincs, vége apártnak.
2024. máj. 31. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, érveket! Jöhetnek még. És mielőtt félreértés lenne, én senkit se pontoztam le.
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem sincs fidesz nélküle. A lehetséges utódokat meg is torpedózta a botránnyal.
 9/10 anonim ***** válasza:

Lényegében már elvégezte a Soros tervét.

Tudod mi volt az? Hogy ne legyen valódi rendszerváltás '89-ben.

Hofi Géza mondta a fiatal riporternek: te még nem tudod, mert fiatal vagy, de én már tudom, te majd csak megfogod tudni.

Szijgyartó Péter mond valamit? Kit szolgál ki a fidesz, atomháborúra hivatkozva? Ki akadályozta Svédország és Finnország NATO csatlakozását.

S ennek tudatában Antall József beszédeit felidézni, a NATO-ról, Oroszországról, Ukrajnáról. "Támogatjuk Ukrajna függetlenségét, és hiszünk benne, hogy egy nap Oroszország a demokrácia útjára lép...aki azt hiszi Oroszország lemondott Közép-Európáról a naív"

Akkor most Antall József is háborúpárti?

2024. máj. 31. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Amíg él, addig lesz a Fidesz élén. Ő a szektájának bálványa.
2024. máj. 31. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!