Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Honnan tudja Orbán, hogy az...

Honnan tudja Orbán, hogy az ellenzék mit akar csinálni ha megnyeri a választást, ha még a programjukat sem olvasta el?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják a fidernyákok, hogy ezt meg azt csinálná az ellenzék, de ezt soha semmivel nem tudták alátámasztani! Hogy lehet korteskedni álhírek gyártásával, idióta feltételezésekkel? Milyen érvtelenség kell ehhez a süketséghez?!

2022. ápr. 1. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Az Orbán bármit megtesz a hatalma fenntartásáért! Mit vársz tőle?
2022. ápr. 1. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
A baloldal mindig mismásol, a gázemelések, vizítdíj stb sem volt benne soha semmilyen programjukban. Az elszólásaik fontosabbak, azokból látszik a valódi szándék.
2022. ápr. 1. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Torgyán Viktor mindig tudja
2022. ápr. 1. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Csak ijesztgeti a népet, hogy féljenek az ellenzékre szavazni.

Igazából én lassan büntetném, ha az egyik párt képviselője a másik pártról nyilatkozna. Egyszerűen botrányos ez a fajta kommunikáció, amikor pl én elmondom, hogy a Kérdező csak a azért írt ki kérdést, hogy a toplistán a pontszámát növelje. Lehet, hogy most le fogja írni, hogy ez nem így van, de ez csak megtévesztés!

2022. ápr. 1. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:
4 - a kérdező nem hülye!
2022. ápr. 1. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Látjátok, mondtam, hogy tiltakozni fog, ráadásul milyen vulgáris módon! Szégyen...

:D:D

Na, kb ezen a szinten kommunikál a kormány az ellenzékről.

Úgy valósak a kormány állításai az ellenzék szándékát illetően, mint az enyémek a te kérdésedről. Ha elég offenzíven mondom, lesz aki beveszi.

2022. ápr. 1. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!