Az EU Bizottsága tényleg csak akkor lenne hajlandó azt a ~40 milliárd eurót folyósítani, ha Orbán helyett Navracsics lenne a miniszterelnök?
Az EU-ban sokan úgy gondolják, hogy elsősorban személyi kérdés itt Magyarországban a jogállamiság kérdése, és Navracsicsot jobban tudják Brüsszelből "irányítani", mint Orbánt.
Kérdés peresze, hogy ebbe a FIDESZ bele menne-e? A 40 milliárd nagyon sok pénz, ezt nem adja a bizottság csak úgy "ingyen" mindenféle komoly politikai ár nélkül oda!
Úgy gondolják, hogy túl sok volt már a "szabadságharc" és jó volna már végre, ha magyarok is beállnának, mint régebben, a sorba?
Az EU-ban a sztratoszférából szarnak a miniszterelnök személyére. Szerintem az Elios-ügy például jobban foglalkoztatta őket a bizottsági tárgyalásokon. Ez egy jogi eljárás egy tagország ellen. Semmi köze egy konkrét személyhez vagy pozícióhoz.
Tudom nagyon nehéz lefeszegetni a bulvárt a reálpolitikáról, de hidd el, akik ilyen kérdésekben döntenek, pontosan tudják, hogy döbrögi szavai a választóinak szóló propaganda, nem ideológiai állásfoglalás.
Az attól függ, hogy a szomszédnak tényleg igaza van-e!
Mindenesetre valami nagyon bűzlik Dániában...
Én nem értem, miért nem adják ide.
Ha konkrét bizonyítékok vannak arra, hogy Orbán lop, akkor tegyenek feljelentést.
Ennyi.
Ez csak nézőpont kérdése, mert ha a szomszéd ingyé' használja az én területeimet (föld, járda, telefonvezeték, gázvezeték, meg még szabadon dézsmálja a termésemet is) akkor azért cserébe némi aprópénzt nem ártana ha lökne! :)
"Édes jó Istenem gyere le! Ez a feljelentés Sherlock... :D"
Nem vihogni kell, hanem ész érvekkel jönni.
Jah, az nem megy.
Na akkor további vihogást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!