Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldali ellenzéki pártok...

Baloldali ellenzéki pártok közül melyik a szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

2024. febr. 24. 12:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy pont emiatt.
2024. febr. 24. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Egyikse. Fujj baloldal.
2024. febr. 24. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is baloldaliak, de nekem a 2RK és az MMNP szimpatikusak.
2024. febr. 25. 22:11
 14/17 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül a Momentum. Nem mintha bármiben egyet értenék velük, de nekik legalább elhiszem, hogy komolyan is gondolják amiket össze hordanak.

A kutyapártot nem tudom komolyan venni.

A Munkáspárt a Fidesz szatelit pártja.

A többi felsorolt párt pedig kizárólag megélhetési politikusokból áll, persze nem azt akarom mondani, hogy a Momentumban egyáltalán nincsenek ilyenek.

2024. febr. 27. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:
42%
A Nép Pártján (Jakab Péter)
2024. febr. 29. 08:44
 16/17 anonim válasza:
38%

Ezek közül sem a Jobbik, sem a Kutyapárt, de még a Momentum sem baloldali (nem mintha lenne ma valódi baloldali párt), de "tök jó", hogy mindenkit felcímkézünk ezzel mára már kiüresített és degradáló jelzővel, aki nem része a kormánykoalíciónak🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤌🏼...

Egyébként a mai ellenzéki pártok közül szerintem jelenleg a 2RK az egyetlen vállalható alternatíva!💛

2024. márc. 2. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
#16 Ez szimplán praktikus jelölése azoknak akik közös listán indultak nemrég még a választáson az mszp-vel, dk-val. Ennyi. Ők nálunk a balliberálisok, de ha ezt használom az sem tetszik. Akkor marad a baloldaliak.
2024. márc. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!