Baloldali szimpatizánsok: Vágó István, és Juszt László szimpatikus emberek számotokra?
Vágó nem baloldali, hanem liberális. Mint vegyészmérnök, egy nagyon nagy tudású és értelmes ember, de a politika terén korlátozottak az ismeretei. Azokban a politikai beszélgetésekben, amelyekben hallottam, mindig arról beszélt, hogy a szabad piac így, a szabad piac úgy, és ha nincs szabad piac, vége a világnak, miközben az amerikai demokratákat istenítette. Valószínűleg nem tud arról, hogy a szabad piac dogmájával ott sem igazán értenek egyet, lásd a new yorki lakbérkontrollt. Politika területén eléggé felületes.
Ha nem vágott volna bele a politikába, szerintem egyöntetű tisztelet övezné. Nálunk a családban, miután megírtam a leckémet, bepakoltam másnapra és mindent megtanultam, este együtt néztük a családdal a Legyen Ön is Milliomost, de a korábbi műsora, a Mindent vagy semmit még inkább tetszett, mert ott témát is választhattál. Maradhatott volna a "kaptafánál", ehelyett belevágott egy olyan dologba, amiről jóval korlátozottabbak az ismeretei, mint a kémia terén.
Abban az időben egyébként még valóban egy köztiszteletben álló ember volt.
Jusztot kevésbé ismerem, kevesebb műsorban láttam, róla nem nagyon tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!