A baloldal többek között ezért sem szimpatikus?
1.A sokadik vereség után a politikai impotencia kézzel fogható.
2.Állításuk szerint aki nem baloldali az fideszbérenc avagy Mi hazánk náci,ez az arrogáns, infantilis viselkedés sok embernek nem vagy kevéssé tűrhető mivel nem akarnak lealacsonyodni erre a kvázi kommunistav2 bites mentalitásra.
3. A társadalom többsége elveti a devianciákat és egyéb beteges gondolatokat amelyek a pártszövetség felkarolt. Lmbtq propaganda,migráns betelepítés, háború támogatása és a nyugatnak való mindenkori csicskulás.
Annyira vicces, mikor a fideszesek csicskáznak, amikor az ő vezérük Putyin első számú, és legnagyobb pincsikutyája.
A második pont szintén érdekes, mert bár tény, hogy a baloldaliak között is vannak szélsőségek, de én még olyan fideszest nem láttam, aki ne kezdene el egyből "libernyákozni" meg "belpestizni" mindenkit aki nem ért velük egyet. Miközben szerintem a fideszesek jelentős része tisztában sincs a liberális jelentésével.
Aki nem migránsmániás orbánhívő az alja libernyák.
Miért nem mész ki egy focimeccsre 1 más fejére köpködni a többi igazmagyarral? Utána össze is verhetitek egymást. Mert az picit se bu*zis hogy kisgatyás rohangáló csávóknak ordibálnak.
Mivel igazából konkrét kérdést nem fogalmaztál meg, ezért én is csak a gondolataimat osztom meg a válaszomban.
Kicsit elmélyültem a választási eredményeken, és tüzetesebb vizsgálat után sehogy nem akar kijönni a "matek"!
Az összefogás 6 pártja 34,46%-ot kapott, ami egyenlően elosztva 5,74%.
Ha a DK-ról és a Jobbik-ról csak 10-10%-ot feltételezünk, akkor a maradék 4 pártnak jut fejenként 3,65%, ami a parlamenti küszöbhöz is kevés!
Ha egy harmadikat is beteszünk a sorba 5%-os küszöbbel, akkor a maradék háromnak marad fejenként 3,12%.
Ez egy nagyon elqrt összefogás volt. Egy rakás, egyébként a parlamenti küszöböt is elérni képtelen pártokat vettek be.
Egyik oldal sem szimpatikus, de az Ellenzék azért nem az, mert ott csak a népbutítás megy
jobban, mint a Fideszben. Például én tisztán láttam, hogy a bukott Gyurcsánnyal, bohóckodós Jakabbal vegyített Összefogás biztosan NEM fog nyerni az áprilisi választásokon. (azt viszont nem tudtam, hogy ilyen nagyot égnek. Majd, hogy a 2/3-ot sem tudják megakadályozni). De hónapokon át ment a népbutítás, semmi racionális nem volt bennük.
Az Ellenzékből a Mi Hazánk jóval reálisabb célt tűzött ki maga elé, és ezt el is érte. Velük nem értek egyet mindenben, de ők 1 pártként többre vitték, mint az Összefogás 6 párttal együtt.
"én még olyan fideszest nem láttam, aki ne kezdene el egyből "libernyákozni" meg "belpestizni" mindenkit aki nem ért velük egyet."
Ha az oldalból merítünk, mert úgy általában a neten megy a köpködés mind a két oldal részéről (irl kussban vannak a hétköznapi emberek, csak a neten nagy a szájuk), akkor: én még olyan ellenzékit nem láttam, aki nem egy bites-ezne, nem degradálna falusi suttyónak, nem krumplizna stb. stb. minden Fidesz szavazót.
#5-nek:
És ebben a népbutításban élen járt MZP.
Ez inkább a fideszesekre jellemző:
1. Már a harmadik sz#patás után is tátott mentek a f@#zerdőbe.
2. Aki nem tapsol Orbánnak az csakis egy Gyurcsányista Sorosista libernyák lehet.
3. A társadalom megveti a kétszínűséget, főleg ha valaki álkeresztény és a napi kereszténykedés után megy kokózni meg srácokat d#gni.
Ezt nem így kell számolni.
Nem biztos hogy a 34% így oszlik szét.
Az hogy a reteknáci falusi suttyó párt 6%-ot kapott semmit se jelent.
Magyarország jelenleg az eu legszegényebb, legelmaradottabb országa.
Ezt egy buta könyvdaráló szartúró nem tudja megoldani.
#6: Nyilván minden oldalon vannak szélsőségek. De én speciel még itt a GYK-n is sokkal gyakrabban látok normális érvelést, kulturált véleménynyilvánítást kormánykritikusoktól, mint kormánypártiaktól. Ott van pl. a John Mclane(?) nevű felhasználó, de biztosan van több ilyen is.
Én sem bírom a Fideszt, a szavazóikra viszont sosem tettem megjegyzést. Ellenben többször is megkaptam a hazaáruló libernyák jelzőt, pedig csak annyit mondtam, hogy szerintem nem Orbán a legnagyobb Isten a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!