Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan, aki hisz még Orbánnak?

Van olyan, aki hisz még Orbánnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell baloldalinak lenni ahhoz, hogy valaki ne bízzon Orbán Viktorban...
2010. okt. 23. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem,hogy a Fidesz-fanok miért hiszik azt,hogy CSAK komcsi lehet az,aki nem imádja Orbánt? Ha ez igaz lenne,akkor az MSZP népszerűsége ugrásszerűen emelkedne. Már pedig ez nem igaz.

Egyszerűen vannak emberek,aki az eszüket használják,nem akarnak diktatúrát (megváltoztatni a médiát, és minden mást,ahogy a NAGY VEZÉR mondta),hanem DEMOKRÁCIÁBAN akarnak élni.

Soha nem voltam komcsi,ma sem vagyok az. Sőt 98-ban a Fideszre szavaztam. De a négy év kormányzásuk alatt rájöttem,hogy Orbán minden szava hazugság,nem az országgal törődik,csak a saját hasznát nézi,és csak a gazdagokat pártolja. Azóta nem szavazok rá.

2010. okt. 23. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Én is jobbos vagyok de utálom, mint a kakit.
2010. okt. 23. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Itt a gyk-n úgy látom, már alakul, de a valóságban a válasz, hogy igen, nagyon is. Gondoljatok a következőkre:

a) A parlamenti választáson még csak 53 % szavazott a FIDESZ-re, most az önkormányzatin már 66-68. Legalábbis, ahol listás volt a szavazás, ilyen arányok jöttek ki, és szinte csak fideszesek jutottak be egyéniben a képviselő-testületekbe. Ebből én azt szűröm le, hogy nem csak hogy megőrizték, de növelték is a népszerűségüket.

b) Orbán továbbra is az ország legnépszerűbb politikusa. A baloldali média pár napja nagy lelkesedéssel adta tudtul, hogy csökkent a népszerűsége, de mennyivel is? 2 %-kal, ami a hibahatáron jóval belül van.

Ebből persze nem következik, hogy ne tudna megbukni, akár még jobban is mint Gyurcsány. De ez már egy másik kérdés...

2010. okt. 23. 22:38
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Én igen, hiszek.
2010. okt. 23. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
22:38 - De az önkormányzati választásokra kevesebben is mentek el szavazni (kapásból a szüleim és öcsém se voltak - öcsém akadályoztatva volt, a szüleim nem akartak szavazni).
2010. okt. 23. 22:55
 17/22 anonim ***** válasza:
34%
Én sem mentem el, egyéb okból.
2010. okt. 23. 23:37
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

Én nem és sooha nem is hittem.

És mielőtt a Fideszes elkezdene szemét szocizni, tájékoztatom, hogy nem vagyok EGYIK PÁRT HÍVE SEM!

Ezek rosszabbak lesznek, mint a szocik voltak!

Ja igen, és a gazdagok akik mindig is hinni fognak neki, a sima átlag ember előbb utóbb rá fog jönni, hogy hiba volt a Fidesz 2/3-a.(Már aki rájuk szavazott)

2010. okt. 24. 08:54
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
20:29-est mért pontoztátok le?Valami eszméletlen hogy még mindig vannak kommunista emberek az országban akiknek ráadásul még választójoga is van!!!Én nem csodálkozom ezek után hogy az ország ott tart ahol...Sok bárgyú bamba birka mondja meg hogy holnap mennyi lesz a kenyér,mert a többség őket élteti,de hogy holnap éhen hal az nem baj...!
2010. okt. 24. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:
65%

először is: azért nyertek, mert az MSZP elb@szta! ez tény!

az önk.választásnál dettó!

Gondolom van olyan, aki még hisz politikusnak!

2010. okt. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!