A Fidesz leginkább már hitvallás?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy sok szimpatizáns hozzáállása alapján igen: mert amit a Viktor mond az igaz az úgy van, ha esetleges kétségek merülnek fel akkor homokba dugjuk a fejünket, mert amit nem tud az ember az nem fáj.2023. nov. 28. 13:22
11/12 anonim válasza:
"Csak nem magadra ismertél? Fáj az igazság?"
Nem tudom, mi volt a törölt válaszod, de azt azért jó, ha tudod, hogy a válaszodat az adminok törlik a saját belátátuk alapján; mi annyit tudunk tenni, hogy a figyelmükbe ajánljuk az "igazságodat".
Persze, lehet, hogy az admin is csak magára ismert, de én mégsem erre gondolnék...
12/12 anonim válasza:
A fidesz egy szekta, tipikusan minden megvan benne ami a szektákra jellemző. Persze akit nem tudnak beszervezni mint minden szektánál ellenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!