Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatív, vagy liberális...

Konzervatív, vagy liberális értékrendű emberrel barátkoznál szívesebben?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Konzervatívval barátkoznék szívesebben.
Liberálissal barátkoznék szívesebben.
42 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barátaim innen is, onnan is, amíg a konzervatív nem fasiszta idiótát, a liberális meg nem idpolba fulladó gyökeret jelent, túlzottan nem érdekel.
2022. márc. 15. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Liberálkonzervatívokkal.
2022. márc. 15. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Mindegy, ameddig képes meghallgatni/elfogadni más nézőpontokat is. Ez liberálisokra kevésbé jellemző.
2022. márc. 15. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami középút a legjobb, de alapvetően nem ez alapján barátkozom.

Mondjuk szélsőséget egyik irányban sem tűrök.

2022. márc. 15. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mérsékelt konzervativ vagyok, de jóban tudok lenni mérsékelt liberálisokkal, míg a szélsőségekkel egyik oldalon sem.
2022. márc. 15. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Gazdaságilag konzervatív, érzelmileg (társadalom politikai vonalon) liberális de nem szélsőségesen.

Érsd melegházasságot támogatom de noi vagy akarmilyen más kvotakat nem, emellett a tiszta piaci versenyben hiszek, alacsony adókkal minnél kisebb állami beavatkozással.

2022. márc. 16. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valójában liberális vagyok, de van egy olyan része a liberalizmusnak, amitől agyhúgykövet kapok, és képes lennék vérfideszessé válni miatta....

Ja, és ne politizáljon, másik kizáró tényező.

2022. márc. 16. 01:22
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Normális ember, nem ez alapján választ barátokat.
2022. márc. 16. 01:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút a kettő között vagyok, vannak dolgok, amikben konzervatív vagyok, van amiben abszolút liberális. Nem is tudom miért csak a szélsőségeket emelik ki mindig, amikor egy normális ember szerintem nem végletekben gondolkozik. Pl semmi bajom a melegekkel, mindenki éljen úgy, ahogy neki tetszik. De a drogfogyasztást, a nagyon kicsapongó életmódot nem támogatom, mert látom, hogy hova vezet hosszútávon.
2022. márc. 17. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!