Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Együtt vagy külön kellene...

Együtt vagy külön kellene indulniuk az ellenzéki pártoknak a jövő évi EP választásokon?

Figyelt kérdés

2023. okt. 21. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Külön mindet megveri a Fidesz, meg amúgy is elcsalja ezt a választást is.
2023. okt. 28. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
#11 Le kellene arról szokni, hogy ha nem te nyersz, az csalás.
2023. okt. 28. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

" Le kellene arról szokni, hogy ha nem te nyersz, az csalás."

Mondjuk a Kúria minden választáson kimondta, hogy a fidesz csalt, szóval ez még csak nem is legenda.

[link]

A valóság az, hogy a fidesz csal, azt nem tudjuk, hogy milyen méretekben, de valószínűleg 5-10 szavazóért nem kockáztatna, vagyis legalább olyan 500 ezres tételről beszélhetünk, ami nekik már megéri.

2023. okt. 28. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Mivel megígérték, hogy külön indulnak, hogy végre kiderüljön, hogy melyik van igazából 5% alatt, így én arra tippelek, hogy ismét hazudtak és nem merik magukat megmérettetni, tehát a nagyrészük együtt fog indulni.

Aki fentebb választási törvényről meg a Fidesz eltávolításáról beszél, az szerintem a kérdést sem értette meg...

2023. okt. 28. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Arról kellene leszokni, hogy előítéletek alapján oszd az észt!

Szavazatszedő voltam és éppen elé oktató filmet láttam előtte és videókat utána, hogy biztosan tudjam, hogy csaltak. És nem csak a szavazásnál, hanem a számlálás gépi összegzését is meghekkeltették derék orosz barátaikkal. Nem véletlenül tüntették el olyan hamar a szavazólapokat. És láttam éjjel a Fidesz fészket, hogy még ők is meglepődtek az eredményeken, mert kissé túltolták.

Mondjuk a #14-essel is egyetértek.

2023. okt. 29. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!