Chuck dorisz kérdése:
Az ellenzéki szavazók hogy küzdenek meg magukban azzal a frusztrációval, hogy a választójogi értelemben vett "többség" jóvoltából a Fidesz belátható időn belül leválthatatlan?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 12:22
12/18 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a 8,2 milliárd Ft kórháztervezésre. Na sebaj, tán a debreceni vakcinagyárban gyártanak majd szérumot frusztráció ellen. Kösz a válaszokat.
2023. okt. 18. 12:52
13/18 anonim válasza:
Abban a vakcinagyárban, ami még félig sincs kész - pedig a múlt év decemberében már termelnie kellett volna -, de a több tucat "dolgozóját" addig is átlag 1,2 millió forinttal fizetik?
És a 46 milliárdos építési költséget felemelték 55 milliárdra?
És amiről a május 25-i kormányinfón Gulyás Gergely elimerte, hogy a pandémia lecsengése után nem tudják egyelőre, hogy mit akarnak gyártani benne?
14/18 A kérdező kommentje:
Figyu, amikor kitalálták, hogy vakcinagyárat építenek, már akkor lecsengőben volt a kovid, a Pfizer, a kínaiak, a britek, India már túl voltak az összes vakcina legyártásán, ami kellett a járvány megfékezéséhez.
2023. okt. 18. 13:54
15/18 anonim válasza:
Külföldre költöztem, a többség meg egyet meg amit főzött
16/18 anonim válasza:
#15 Akkor mi lenne ha békén hagynál minket és elfogadnád, hogy aki meg nem akar elmenni annak ez a döntése?
17/18 anonim válasza:
Kit nem hagyok békén? Válaszoltam a kérdésre, amit nekünk tettek fel :)
18/18 A kérdező kommentje:
Oké, világos, de nyilván itt azokra gondoltam, akik "maradtak". Amúgy az emigrációban teljesen kikapcsol a magyar politikai viszonyokról való érdeklődés?
2023. okt. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!