Az ellenzéki szavazók hogy küzdenek meg magukban azzal a frusztrációval, hogy a választójogi értelemben vett "többség" jóvoltából a Fidesz belátható időn belül leválthatatlan?
Az ellenzéki szavazótól függ. Vannak akiket minden nap nyomaszt, de a többség a választások után pár héttel rezignálttá válik.
Én személy szerint, mint mindenben ebben is próbálom örömöm lelni és szívom a fidesznyikek vérét, ahol csak módomban áll! :D
Úgy látom, nem kell messzire menni..
Hmm. Rezignáció. Tán egy teljes hírcsenddel lehetséges lenne. A vérszívás jól hangzik. Hogy kell azt?
Például felhívod a figyelmüket az egyértelmű ellentmondásokra és csalásokra. Mint: Keresztény narratíva, de az őskeresztény örmények mellett nem állunk ki. Az orosz tankönyvekben lévő történelemhamisítással semmi baj, de Gulyás Marci miatt nem léphet be a NATO-ba Svédország. A fidesztagok által folyamatos fel-fel tűnő erkölcstelen, homoszexuális és pedofil megnyilvánulások és még sorolhatnám napestig!
#4 Ha most meg akartad mutatni milyen butaságokat hisznek a ballib szavazók, akkor sikerült.
Szerencsére a nálad okosabbakból van több az országban és ők helyesen döntöttek eddig a választásokon.
De mint mindig, Orbánnak igaza volt abban is, hogy az ellenzékiek meg gondoskodnak a szórakoztatásunkról.
Most te is a rendkívül ostoba megnyilvánulásoddal.
Kérlek fejtsd ki mit értesz pontosan a Fidesz-KDNP nyirokrendszere alatt, hogy én is megértsem.
A fidesz simán leváltható, ha az emberek elkezdik használni az eszüket és nem rájuk szavaznak.
Van egy fél tucat alternatíva.
Én pont azok kezéből szeretnél kicsavarni a kaprakulcsut, akik egy világgazdasági konjunktúrából is csak úgy tudnak kijönni, hogy minden amihez nyúlnak sz.rrá válik, közben meg szemérmetlenül lopnak.
Ehhez mit szólsz?
Hány milliárdot fizettek ki hasonló kamucégekben sógor, koma, jóbarátnak meg saját pereputtynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!