Mi a helyes válasz arra, és amin Márki-Zay Péter is elcsúszott, hogy:„Küldene katonát és fegyvert Ukrajnába?.Ki mit válaszolt volna Márki-Zay helyett, hogy a Fidesz média ne forgassa ki, vagy miben kellett volna módosításitani Márki-Zay válaszát?
#13 Én pontoztalak le.
1. nem írod oda hogy kinek írsz csak bedobsz egy mondatot valakinek a levegőbe.
2. a 6-os kommentben nincsen link, tehát amit te betettél, hogy az origó írta, azt nem lehet megnézni.
Ebből következően a válaszod egyáltalán nem volt hasznos.
"1. nem írod oda hogy kinek írsz csak bedobsz egy mondatot valakinek a levegőbe."
Nincs akkora forgalom ezalatt a kérdés alatt, hogy ne lenne egyértelmű. Akárhányszor látsz egy kétfős beszélgetést odamész kötöszködni, hogy nem szólították egymást a nevükön minden válasz előtt? Ne vergődj már ennyire.
"2. a 6-os kommentben nincsen link, tehát amit te betettél, hogy az origó írta, azt nem lehet megnézni."
Meglehet nézni, csak annyi kell hozzá, hogy fogod a kicsi eszedet és bemásolod a google-be. Első találat, cikk közepe: [link]
"Ebből következően a válaszod egyáltalán nem volt hasznos."
Az én válaszom hasznossága nem attól függ, hogy te mennyire vagy lusta utánanézni dolgoknak, ellenben most hogy megkaptad a linkedet, kíváncsi vagyok, hogy mégis mivel a bánatos pélóval fogod megoldani, hogy ne kelljen érdemben válaszolnod.
#15 Az értékelés alapja, hogy hasznos vagy nem volt hasznos számomra a válasz. Én leírtam neked tisztességesen, hogy szerintem nem volt hasznos, azt is hogy miért.
Ha én oda tudom írni, hogy kinek szól a válaszom akkor te is meg tudod tenni. Az pedig hogy nekem kellene megkeresnem azt a linket ahonnan te másoltál be idézetet az végképp haszontalanná teszi a válaszodat.
Ezzel szemben az én válaszom neked hasznos volt, hiszen pontosan megkaptad a választ arra amit kérdeztél, hogy ki értékelte le a válaszodat és miért - de ezt persze azonnal le kell nyomni a tiedet meg fel, ugye?
#15 Pont amiatt kellett nekem a cikk linkje, mert most is bebizonyosodott, semmi köze ahhoz ami a 6-ban idézetként lett beírva.
A cikknek nem az a címe ami ott szerepel a 6-os kommentben és sehol nem szerepel még a cikkben sem hasonló állítás.
Akkor ismét megkérdezem - mert elsőre nem tudtad megmutatni - hol írtak le ilyet, hogy "mondott MZP olyat, hogy nőket és anyákat küldene meghalni egy háborúban "?
"Ezzel szemben az én válaszom neked hasznos volt, hiszen pontosan megkaptad a választ arra amit kérdeztél"
Úgy látom tényleg nagyon jól válaszolsz meg költői kérdéseket, de mi lenne, ha most a valódival is megpróbálkoznál? Az origo olyanokat mond, hogy MZP nőket és anyákat akarna háborúba küldeni meghalni. Ez szerinted nem kiforgatása az eredeti gondolatainak? Ha nem, akkor miért nem?
#18 " Az origo olyanokat mond, hogy MZP nőket és anyákat akarna háborúba küldeni meghalni. "
Megint bedobsz egy bizonyítatlan állítást.
Pont ezt kérdeztem már a 11-ben, hogy ki és mikor mondott ilyet? Nem mondott ilyet senki csak te.
Te állítod hogy ilyet mondtak, majd jössz azzal, hogy az origó mondta, de nem tudsz ilyet mutatni.
Nahh, úgy látom közben csak hozzáfűztél valamit, csak képtelen voltál 1 hozzászóláson belül megfogalmazni azt.
"sehol nem szerepel még a cikkben sem hasonló állítás."
Konkrétan ott van. Azon nem fogok tudni segíteni, ha nem tudsz olvasni. Így szerepel a szövegben, amúgy kiemelve: "VAJON MIT SZÓLNÁNAK A MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROK AHHOZ, HOGY MÁRKI-ZAY PÉTER A FIAIKAT ÉS LÁNYAIKAT, UNOKÁIKAT, ÉDESAPÁKAT ÉS ÉDESANYÁKAT AKAR HARCOLNI ÉS AKÁR MEGHALNI KÜLDENI EGY HÁBORÚBA? "
"hol írtak le ilyet, hogy "mondott MZP olyat, hogy nőket és anyákat küldene meghalni egy háborúban "?"
Nem tették idézőjelbe, ez a bajod? Szóval ha te azt mondod, hogy szereted az almákat, én pedig később úgy írok erről cikket, hogy "a fideszes válaszoló el akar pusztítani minden banánt", akkor az nem kiforgató, vagy félrevezető, mert nem szó szerinti idézetnek szántam? Fel tudod fogni, hogy ez milyen gyenge érvelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!