Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Helyes ha a Fidesz ezután is...

Helyes ha a Fidesz ezután is közpénből pénzeli Böjte Csabát a rém-árvaházakkal?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 2. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Amerikai népszava... 🤣😂😂😂
2022. júl. 2. 20:04
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Amíg Böjtét nem ítélik el addig pénzeljék.Viszont ha kiderülne a felelőssége nyilván nem a Népszava újságírója által,hanem bíróság állapítja meg onnantól nem kell adni neki egy forintot sem.
2022. júl. 2. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Nő lám, ennyit a Fidesz és a pedofilia kapcsolatáról.
2022. júl. 2. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, mi lehet igaz, de én se bízom ebben a Böjtében. Nem tetszenek ezek az ájtatoskodó papok, aztán ki tudja mi megy a háttérben. Ettől még a Fideszre szavazok, de ez az egész kereszténykedés nem szimpatikus.
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
A gyermekvédő Orbán kormány ezen irdatlan módon fel fog háborodni és lépéseket tesz. Valószínűleg nem tudnak még erről az egészről de hamarosan bejelentés lesz ezzel kapcsolatban, biztosan elhatárolódnak Böjte Csabától.
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk az Amerikai Népszava olyan goebbelsi szinten mozog.
2022. júl. 2. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Pedofilok sajnos bárhol lehetnek, ettől még árvaházaknak lenniük kell.
2022. júl. 2. 20:14
 8/14 anonim ***** válasza:
58%

Nagyjából átfuttam ezt a cikket és OMG... Oké hogy az amerikai népszava az egy Fidesz ellenes fakenews propaganda gyár, viszont a cikk írója mindennek nevezhető de újságírónak semmiképp.

Olyan elfogult és olyan habzó szájjal tolja az összefüggéstelen általa kitalált alaptalan következtetéseket, hogy simán elmehetne ezo tv műsorvezetőnek :D

2022. júl. 2. 20:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Szivesen linkelném, de sajnos a Fidesz médiumok nem foglalkoznak az üggyel, nem is tudom miért????????

De hát ő biztos nem fideszellenes:

[link]

Így néz ki egy tisztességes fideszespárti vélemény! Sajnos nem sok ilyen erkölcsű ember van köztetek. :(

2022. júl. 2. 20:22
 10/14 A kérdező kommentje:

"Valamiért" tény, hogy csak ellenzéki médiumok ingerküszöbét éri el a dolog:

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 2. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!