Magyarországon vannak árvaházak?
a nem szeretnék gyereket szülni ezért felhozta a párom hogy fogadjunk be egy gyereket
32N
Komolyan van olyan ember, aki csak a szülés miatt nem akar gyereket vállalni? (Nincs)
Jeletettem. Szerencsére már csak pár hónap és kezdődik a suli.
Örökbefogadás létezik Magyarországon, de nem úgy működik, ahogy sokan gondolják. Nem lehet besétálni az árvaházba és kiválasztani egy gyereket. Komoly ellenőrzéseken és felkészítő tanfolyamon kell átesni, majd általában sok éves várakozás következik. Megadhatod, hogy milyen gyereket tudsz elfogadni, de nem te választasz, hanem téged választanak ki egy gyerekhez, és te csak arról dönthetsz, hogy szeretnél-e megismerkedni vele, és ha jól alakul, elkezdeni az örökbefogadást.
Olvasgasd az orokbe.hu-t, ott mindent megtalálsz a témáról.
"... fogadjunk be egy gyereket"
Basszus, egy gyereket nem befogadunk, hanem szeretnénk ha az Életünk része lenni, ezért örökbefogadjuk.
Egyébként azért mert félsz vagy nem akarsz szülni, nehogy azt hidd, hogy az elsők közt lesztek, akik örökbefogadhatnak. Meddő párok várnak éveket, úgyhogy mire 40 leszel, akkorra esetleg sikerül.
Különben a szülés a világ legszebb dolga, pedig 18 órát vajúdtam, de az érzést nem lehet elmondani milyen csodálatos volt amikor megszületett.
Nem is ez a célom. Nekem minden úgy történt ahogy azt az orvossal és a szülésznővel megbeszéltük.
Se beöntés, se oxitocin, se gátmetszés, és kádban vajúdás.
Ha problémamentes egy terhesség, nincs komplikáció a vajúdás és szülés alatt, akkor igenis pozitív élmény lesz. (ehhez természetesen kell megbízható orvos és szülésznő, akikkel azért 9 hónap alatt kialakul egy bizalmi kapcsolat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!