Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a helyes válasz arra, és...

Mi a helyes válasz arra, és amin Márki-Zay Péter is elcsúszott, hogy:„Küldene katonát és fegyvert Ukrajnába?.Ki mit válaszolt volna Márki-Zay helyett, hogy a Fidesz média ne forgassa ki, vagy miben kellett volna módosításitani Márki-Zay válaszát?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 23:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
15%
Semmiféle kiforgatás nem volt, csak idézték. Hagyjátok abba ezeket a szánalmas magyarázkodásokat.
2023. szept. 8. 23:13
 2/25 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, szó szerint, vágás nélkül mutatták be amit MZP mondott. Mégis mi ebben a kiforgatás?

vagy az hiányzott mellőle amit az ellenzéki politikusok utána csináltak, hoyg próbálták megmagyarázni, kimosdatni ?

2023. szept. 8. 23:28
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan így mondtam volna, én sem szívesen tekerem, csűröm-csavarom a dolgokat ahogy egyes fideszes politikusok teszik. Vannak, illetve voltak MZP-nek olyan mondatai amit valóban meg lehetett volna fogalmazni jobban, de ez szerintem nem tartozott közéjük. Szerintem az ellenzéki reakció is rossz volt, hiszen egyből visszakoztak, pedig simán bele lehetett volna állni Ukrajna támogatásába, hiszen az egész Európai Unióban azon a véleményen voltak az emberek, hogy Ukrajnát akár fegyverekkel is támogatni kell. Attól, hogy a fidesz a békét ismételgeti és ezt a pozíciót vette fel a választásokkor, az ellenzék még nyugodtan beleállhatott volna a vitába és kijelenthette volna, hogy igenis támogatni fogjuk Ukrajnát az agresszor oroszokkal szemben, ha mi kerülünk kormányra. Szóval itt nem MZP volt az egyetlen aki hibázott, sőt, szerintem többségében nem rajta múlott a dolog, hanem a már akkor sem igazán létező "összefogás" reakciója volt a lassú, és rossz.
2023. szept. 8. 23:56
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Orbán álszent békepárti álruhába öltözve MZP-t a legaljasabb náci módszerekkel levadászta fideszes milliárdos közpénz kampánnyal. Ettől az illiberális rezsimtől kb. ennyi telik. Őrült rombolás minden ellen ami bármiben veszélyezteti Orbán milliárdos hatalmát és dugipénzét Mészáros valagáában..

Meg is mondták előre a fideszes újságírók hogy le fogják karaktergyilkolni Márki-Zayt.

Én azt a populista választ adtam volna amit a Fidesz: semmi áron nem küldenénk magyar katonát Ukrajnába. És hogy Orbán Putyin barátságával a háborút támogatta évek óta. És hogy Orbánnak felelnie kell mint háborúpártinak.

A kommunikáció olyan mint egy sakkjátszma előre kell gondolkodni lépésekkel előre egy kommunikációs szakember és kampányfőnöknek és stábnak ez a dolga. Fidesz ellen őszintének lenni halálos vétek, mivel Fidesz kb. évtizedek óta hazugságon átverésen és megsemmisítésen alapuló politikát visz.

2023. szept. 9. 00:03
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy Európa része vagyunk, ezért ebben a kérdésben az unión belül egységes álláspontot kell kialakítani, majd azt következetesen mindenkinek be kell tartani. Nem megengedhető, hogy ilyen helyzetben a politikai nyerészkedés áldozatául essen a közös cél megvalósítása.
2023. szept. 9. 00:31
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

"Mégis mi ebben a kiforgatás?"

Annak egybemosása, hogy a NATO-val való együttműködés = "Márki-Zaynak nem számít a magyar katonák élete" az szerintem elég kiforgató. Ahogy az is, mikor ugyanúgy az origo ilyen címmel hozta le a hírt: "VAJON MIT SZÓLNÁNAK A MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROK AHHOZ, HOGY MÁRKI-ZAY PÉTER A FIAIKAT ÉS LÁNYAIKAT, UNOKÁIKAT, ÉDESAPÁKAT ÉS ÉDESANYÁKAT AKAR HARCOLNI ÉS AKÁR MEGHALNI KÜLDENI EGY HÁBORÚBA?"

MZP mikor beszélt lányok és édesanyák háborúba küldéséről? :D

Egyébként MZP nagyon jól rátapintott arra, hogy Magyarország a NATO keretein belül már egy csomószor vett részt katonai missziókban Afganisztánban is. Ha az afganisztáni háborúban való NATO részvétel nem számít, mert az csak "békemisszió", akkor mire fel a csúnya feltételezés, hogy az ukránokhoz sem "békemisszióként" mennénk?

Nagyon sok sebből vérzik ez az érvelés, amit beadtak a fideszes újságok és ezért mondják sokan, hogy kiforgatták MZP gondolatait.

2023. szept. 9. 00:54
 7/25 Alex Fly ***** válasza:
93%
Az igazat: hogy ami nemzetközi szerződésekben vállalt kötelezettségünk, azt teljesíteni kell. Még akkor is, ha a viktátornak szokása ezeket elszabotálni.
2023. szept. 9. 04:12
 8/25 anonim ***** válasza:

Ez? "Amíg a magyarok így nem döntenek, egyetlen háborúba sem avatkozunk be a NATO területén kívül. Az ötös cikkely, a kölcsönös segítségnyújtás cikkelye, abban az esetben, ha egy másik NATO-tagállamot megtámadnak, persze köt minket, amennyiben az a tagállam ezt kéri. Más módon azonban nem a háborút, hanem a békét kell valóban segítenünk."

A cikk végén:

[link]

2023. szept. 9. 11:01
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mondtam volna, mint MZP.
2023. szept. 9. 13:44
 10/25 anonim ***** válasza:
91%
Hahó, első két fideszes hozzászóló! Mikor mondott MZP olyat, hogy nőket és anyákat küldene meghalni egy háborúban? Az sem volt kiforgatás? Mitől hallgattatok el?!
2023. szept. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!