Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, azért van szükség...

Fideszesek, azért van szükség a "rezsicsökkentésre", mert emiatt a bénakacsa kormány miatt nincs normális magyar életszínvonal fizetés nyugdíj?

Figyelt kérdés

Ha normális gazdaságpolitikát folytatna az Orbán kormány 13 éve, akkor olyan fizetés nyugdíj lenne, amiből ki lehet fizetni a rezsit és energiatakarékos házfelújításokra lenne pénzünk.

Nem csak az orbán-tiborcz-mészáros-szijjártó-lázár-rogán familiának, akik a magyar családok és nyugdíjasok nyomorán gazdagodnak?

2023. máj. 29. 00:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
41%
#20. Részemről persze. Csak amit művelsz, azaz hogy most amögé bújsz, hogy akkor te inkább kívülállónak tekinted magad, az szerintem picit szánalmas. Végül is csak az összes korábbi válaszodbeli önmagad köpöd arcon. De "ha neked ez tetszik, hajrá"!
2023. máj. 29. 20:17
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
#21: Nem érzem magam kívülállónak, mivel érdekel a téma és én is annak örülnék, ha ismét büszkén beszélhetnék az országról. Ezért is szóltam hozzá. Ugyanakkor végső soron ti döntitek el, hogy mi legyen nálatok és hogy merre tartson az ország. Ha ezt választottátok, azt nagyon sajnálom, de tudomásul veszem.
2023. máj. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!