Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, azért van szükség...

Fideszesek, azért van szükség a "rezsicsökkentésre", mert emiatt a bénakacsa kormány miatt nincs normális magyar életszínvonal fizetés nyugdíj?

Figyelt kérdés

Ha normális gazdaságpolitikát folytatna az Orbán kormány 13 éve, akkor olyan fizetés nyugdíj lenne, amiből ki lehet fizetni a rezsit és energiatakarékos házfelújításokra lenne pénzünk.

Nem csak az orbán-tiborcz-mészáros-szijjártó-lázár-rogán familiának, akik a magyar családok és nyugdíjasok nyomorán gazdagodnak?

2023. máj. 29. 00:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Azért van szükség, mert Orbán azt mondta, hogy szükség van rá. Ha holnap kijelentené, hogy a rezsicsökkentés hülyeség, akkor ezt gondolnák ők is. De majd mindjárt megjön valamelyik troll és megírja, hogy Klári megemeli a béreket.
2023. máj. 29. 01:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért van rá szükség mert ezt akarja a "jónép" s 2014-ben ennek hatására máris behúzásra került a 2. 2/3-ad. Amíg a gázáremelés szitokszó a magyar belpolitikában (és azonnal büntetik aki ezzel próbálkozik) addig marad a rezsicsökkentés.
2023. máj. 29. 01:54
 3/22 anonim ***** válasza:
6%
Élmény olvasni ezt a sok letargiukus DK-s gőzkieresztést ilyen primitív kérdések formájában, az egyik utolsó megmaradt szanatóriumukban. Nagyon fáj, boomereim? Ne aggódjatok, vigasztaljon az, hogy csak életetek végéig tart. :D
2023. máj. 29. 02:16
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
#3: Sok mindent kinéztem volna a Fideszből, de azt azért nem, hogy komcsibbakká válnak a DK-nál :) Talán ez az, ami legjobban meglepett bennetek.
2023. máj. 29. 02:53
 5/22 anonim ***** válasza:
1%

75%-kal emelkedtek a reálbérek 2010 óta. Ezzel együtt a háború miatt elszálló rezsiárak komoly érvágást jelentettek az egész EU-ban. Nyugati becslések több tízezerre teszik az emiatt meghalt emberek számát:

[link]

2023. máj. 29. 04:45
 6/22 anonim ***** válasza:
"Több tiszteletet!", hisz ki kell szolgálnia a népnek a Nemzet Nagyjait.
2023. máj. 29. 04:57
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Valamivel kábítani kell a szavazótábort. Odáig úgysem jutnak el, hogy mindenképp piaci árat kell fizetni érte. Vagy is mindenképp nekik kell kifizetni akkor is, ha nem az árban látszik, hanem adóban. Etetik a népet háborús inflációval, ami csak nálunk van:) Szidják a multit, hogy minden drága, de az senkit nem zavar, hogy több mint 31 százalék adó van majd minden terméken. A lényeg a látszat rőzsecsökkentés és a háborús infláció:)
2023. máj. 29. 08:33
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

#4. "Talán ez az, ami legjobban meglepett bennetek."

Itt nem "bennünk" érnek sorra a meglepetések, hanem "bennetek". Amúgy mégcsak igazad sincs, a DK soha nem lett nemkomcsi (csak most nem Moszkvát tekinti főnökének, hanem Washingtont és Brüsszelt, ezt leszámítva semmi nem változott), a Fidesz meg soha nem volt az. Amúgy az is igen szórakoztató, hogy önmagatok leplezésére megpróbáltátok ezt a hülyeséget elterjeszteni, aztán annyira nem jött össze, hogy sorra kétharmad lett belőle...az élet néha szép. :)

2023. máj. 29. 10:48
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
#8: A DK mindig is komcsi volt, a Fidesz nem. Mostanra a Fidesz túlszárnyalta a DK-t ilyen téren, elég csak a kormányzati inzézkedéseket megnézni. Hogy te elfogult vagy és nem látod, az nem az én bajom.
2023. máj. 29. 12:51
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

#9. Szerintem egyszerűen mást definiálunk komcsiként, ennyi az egész. Számomra világos, hogy sajnos nyugaton már arról van szó, hogy csak kékre vagy zöldre festett kommunisták közül lehet választani, ezeknek pedig hazai leképeződése a DK. Nem csak ők, de a Fidesz viszont pont nem. Tudom, hogy mire gondolsz, amikor az intézkedéseikről írsz, de én ezt nem így látom. A Fidesz a szavazókat kívánja képviselni, az ő igényeiket veszi figyelembe (nagyon helyesen). Nem fog tehát egy szerinte szükséges döntést csak azért meg nem hozni, hogy a felszínes ellenfelei és azok rajongói ne tudják az amúgy nevetséges kommunista jelzővel vádolni. Ezzel szemben viszont sajnos épp az ellenzék az, akiknek egy darab önálló gondolatuk sincs, vagy a nemzetközi liberálkommunista mainstreambe kell beállni zsinórmérték alapján, vagy a Fidesz állításának az ellenkezőjét kell képviselni, legyen szó bármiről.

Hogy mindezek számodra (és a többi négyéves számára) meglepőek, az pedig nem az én problémám, én is csak ezt tudom erre mondani. Tessék szépen felébredni és akkor majd esetleg nem futtok bele megint egy kétharmadba úgy, hogy itt közben mindenki ellenzéki kétharmadról álmodozik. Nem én vagyok az ugyanis, aki nem érzékeli a valóságot, aki 2022 áprilisa előtt is itt írta nektek, hogy csúfos bukta lesz, és minden DK-s majom komolyan gondolta, hogy én látom rosszul. :)

2023. máj. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!