Fideszesek, a brutális áremelések miatt elfogadjátok, ha Orbán Viktor, a kormány és a fideszhű pártpolitikusok fizetését megemelik, mert nehezebb az életük, 40%-kal magasabbak az élelmiszerárak, drágábbak a hitelek az életszínvonalukat tartani kell?
Eleve ezeket csak a baloldal és a baloldali dollármédia hazudozza, hogy rossz színben tűntesse fel a kormányt.
A Gyurcsány-korszakban indokolatlan lett volna ekkora fizetésemelés, hiszen az államcsőd szélére kormányozták az országot a baloldal idején. A baloldal idején volt rekordinfláció, elszabadult forint-árfolyam, megszorítások, brutális rezsiárak és megélhetési válság.
Most is tapasztalható egy kis válság, de akkora nem mint amit a baloldal okozott. Így teljesen indokolt a fizetésemelés, megérdemelték.
Milyen brutális áremelés, ami a kormány hibája?
Eddig túl olcsó volt az üzemanyag, akkor az volt a baj. Most még mindig olcsóbb mint sok helyen, az meg már áremelés?
én javasoltam volna jobbat balfékeknek, de folyton lepontoznak.
ha nem tetszett a rezsicsökkentés, fizethetett volna önkéntes alapon többet, aki nem ért egyet vele. Ugyanez benzin árstoppnál. Akinek nem tetszett, miért nem támogatta önkéntes alapon a benzinkutas vállalkozásokat?
Nem kell az orosz gáz? Kapcsold ki a fűtést, mert sokak nemnagyon tudnak mással fűteni. Még akkor is ha elektromos fűtés van, mert az áram egy része gáztüzelésű hőerőműben generálódik, ami meg orosz gázt éget.
Úgyhogy gáz van emberek!
Épp most voltam egy Tescoban, ahol előtte az előtéri kávézóban körülbelül 80-an állnak sorban.
Jó tudni hogy az embereknek mennyire nincs pénze...
8:
Na ja, nagyon élik a luxust az emberek a Tesco előtéri kávézóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!