Hogyan juthatott odáig Magyarország, hogy az Orbán-FIDESZ kormány lett a magyar történelem legnagyobb adóemelő kormánya?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 00:52
1/13 anonim válasza:
Miféle adóemelő? Én csak kevesebb adót fizetek az utóbbi években, csökkent az SZJA és egy csomó termék áfa-kulcsa is, amiket fogyasztok. AZ MSZP idején a fizetésem felét vitték el, am csak harmadát, az hatalmas különbség.
2/13 A kérdező kommentje:
00.56
nem csak SZJA létezik ám......
Olvasd a listát, holnap estig csak tátott szájjal, hogy milyen adókat és mennyit emeltek az Orbán kormányok:
2022. dec. 9. 00:59
3/13 anonim válasza:
2: Ez engem nem annyira izgat, mert nem érint, persze, bevételeknek lennie kell valahonnan. De az ilyen manipulatív listák, amik nem tartalmazzák az adócsökkentéseket, semmire nem jók, csak bikák hergelésére.
4/13 A kérdező kommentje:
01.09
pont erről beszélek. Az SZJA nem minden. Lehet, hogy látszólag kevesebb adót fizetsz, mert csökkent néhány dolognak az adója, de azért add csak össze, más oldalon mennyivel többet beszednek tőled.
És még csak nem is közvetlenül tőled. Ha emelik egy szektor adóit, azt hiszed, azt a tulajdonos nem fizetteti ki veled?
Kiskereskedelem adó, árstoppos termék miatt más áruk emelése, ÁFA!!!!, tranzakciós illeték, biztosítási adó, stb.
És akkor még az elhibázott Orbáni-FIDESZ gazdaságpolitika miatti deviza árfolyam emelkedés miatti import termékek miatti áremeléseket nem is adtuk hozzá.
2022. dec. 9. 01:15
5/13 A kérdező kommentje:
Birkákat nem a Fidesz-Orbáni adóemelésekkel szokták hergelni. Nézd csak meg a FIDESZ-kormány-hirdetéseket, M1, origo, HírTv, stb-t, ott aztán látható mivel lehet birkákat hergelni.
2022. dec. 9. 01:16
6/13 anonim válasza:
4: Hülye felkiáltójelek helyett légy szíves nézz utána, mennyi áfacsökkentés. volt az utóbbi pár évben. Ne legyél birka, aki béget és nincs tisztában a tényekkel.
7/13 A kérdező kommentje:
én ugyan nem láttam azt a ok, adóemeléseket meghaladó mértékű adócsökkentést. Hülye válaszok helyett légy szíves nézz utána, mennyivel több adóemelés volt az utóbbi 13 évben. Ne legyél birka, aki béget és nincs tisztában a tényekkel.
2022. dec. 9. 01:23
8/13 anonim válasza:
Épeszű ember nem is megy politikusnak csak a sérült balfékek.
9/13 anonim válasza:
Manapság egyre több visszaemlékezés lát napvilágot arról, hogy milyenek is voltak ezek az Orbánék már az legelején.
10/13 anonim válasza:
Milyen adót emeltek nagyon?, nekem nem emeltek adót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!