Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, azért van szükség...

Fideszesek, azért van szükség a "rezsicsökkentésre", mert emiatt a bénakacsa kormány miatt nincs normális magyar életszínvonal fizetés nyugdíj?

Figyelt kérdés

Ha normális gazdaságpolitikát folytatna az Orbán kormány 13 éve, akkor olyan fizetés nyugdíj lenne, amiből ki lehet fizetni a rezsit és energiatakarékos házfelújításokra lenne pénzünk.

Nem csak az orbán-tiborcz-mészáros-szijjártó-lázár-rogán familiának, akik a magyar családok és nyugdíjasok nyomorán gazdagodnak?

2023. máj. 29. 00:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10: Én nem gondoltam tavaly sem, hogy a Fidesz nem nyer. Nem lehet legyőzni, ez már akkor teljesen világos volt számomra. Bár szerintem az nektek sem jó, hogy egy párt ilyen sokáig teljhatalommal kormányozzon. De mindegy is, ti ezt nem így látjátok.

Egyébként sokan nem azért szavaztak rájuk, mert elégedettek voltak, hanem félelemből, főképp a háború miatt. Legközelebb is majd kitalálnak valamit és akkor is ugyanígy rájuk fognak szavazni az emberek. Mondjuk azt, hogy ha az ellenzék nyer, akkor felrobban Paks és mindenkit radioaktív sugárzás ér. Vagy valami hasonlót.

2023. máj. 29. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#10: Ja és egyébként kommunistának sem azért hívom őket, mert úgy gondolom, hogy ettől majd elfordulnak tőle a szimpatizánsai. Tudom, hogy ez nem így megy. Itt egyszerűen elvekről van szó, nekem személy szerint ez nem fér bele, amit csinálnak.
2023. máj. 29. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#11. "Bár szerintem az nektek sem jó, hogy egy párt ilyen sokáig teljhatalommal kormányozzon."

Ezt pont nem látjuk máshogy, csak ugye ott van az obligát kérdés, hogy szeretnénk-e jelenleg bárkit jobban helyettük. Az ország jelenleg erre azt válaszolja, hogy qrvára nem, mert bárkiről, aki csak szóba jöhet úgy látjuk, hogy rosszabb lenne. A Fidesznek amúgy határozottan jót tenne 4 év ellenzékben...nade az országnak?

"Legközelebb is majd kitalálnak valamit..."

Mármint arra gondolsz, hogy ezt a világpolitika találja ki azért, hogy egy tízmilliós országban mindig a feketebárány jobbos párt nyerjen? Vannak kétségeim, maradjunk annyiban. :D Ha meg azt állítod, hogy a Fidesz találta ki a migránsinváziót, a Covidot, meg a szomszédunkban zajló háborút is, abból sajnos még rosszabbul jössz ki, ezt szerintem ne erőltesd...

2023. máj. 29. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

#13: "Ha meg azt állítod, hogy a Fidesz találta ki a migránsinváziót, a Covidot, meg a szomszédunkban zajló háborút is, abból sajnos még rosszabbul jössz ki, ezt szerintem ne erőltesd..."

Nem erre gondolok, hanem hogy az ellenzék győzelme esetén háborúba sodródna az ország. Lehet kritizálni az ellenzéket, van is miért, de az ilyen populista, félelemkeltésre alapozó propagandát nem veszi be a gyomrom. A DK kommunikációja ehhez hasonló.

2023. máj. 29. 15:02
 15/22 anonim ***** válasza:
4%
#14. Sajnos az a helyzet, hogy a háborúba sodródás veszélye egyáltalán nem egy távoli, valósznínűtlen kitaláció. És ja, miért kell azon csodálkozni, hogy ez el is döntötte a legutóbbi választásokat? Miért a Fideszt akarod felkérdezni, hogy miért kommunikálja a békét és a kimaradást a konfliktusból, miért nem inkább az ellenzéket kérdezgeted, hogy hogy lehetett olyan retardált módon kommunikálni, mint amit sikerült kisajtolniuk magukból?
2023. máj. 29. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

#15: Nem csodálkozom, mondom, hogy a következő választásokat is hasonló rémisztgetéssel fogják megnyerni.

Az ellenzék nem kommunikált retardált módon, amit mondott, azt mindenhol máshol elmondták. A különbség, hogy a Fidesz erre ráépített egy félelemkampányt, más meg nem. Háború pedig azóta sincs Ukrajnán kívül sehol.

2023. máj. 29. 15:56
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

#16. "Az ellenzék nem kommunikált retardált módon"

Innentől kezdve te légyszi ne minősítsd elfogultnak a Fidesz szavazóit, mert kábé százszorannyira vagy az az ellenzék irányában. Amikor például MZP olyat mondott, hogy Orbán Viktor egy személyben felelős a háborúért és azért, hogy Ukrajnában most emberek halnak meg, az sajnos vitán felül egy hazug és retardált kommunikáció volt, gyakorlatilag megnyerte a választásokat a marhája a Fidesznek. Az meg, hogy szerinted egész Európában csak a Fidesz politikusai viselkednek politikusként (azaz a rendelkezésükre álló minden eszközzel próbálnak minél több szavazót szerezni), az meg szimplán megmosolyognivaló gyermeki naivitás. :)

"Háború pedig azóta sincs Ukrajnán kívül sehol."

Ez egyrészt azért fals érvelés, mert nem jelenti azt, hogy a jövőben sem lehet, másrészt meg ezt talán azzal a nyugattal és otthoni csicskáikkal is beszéld meg, akik a további orosz terjeszkedéstől rettegnek!

2023. máj. 29. 19:16
 18/22 anonim ***** válasza:
92%

#17: Nekem mindegy, hogy mennyire hülyíti a választókat a Fidesz, Romániában élek. Emiatt viszont összehasonlítási alapom is van, látom, hogy itt mivel kampányolnak. Vannak itt is populistább kampányok, de a Fideszéhez még csak hasonlót sem láttam. Vagyis de, az AUR nevű szélsőséges párttól, amelyikkel egyik párt sem áll szóba.

De ha nektek ez jön be, akkor hajrá.

2023. máj. 29. 19:23
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
#18. Így pláne sok értelme volt az eddigi okoskodásodnak akkor. :D
2023. máj. 29. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:
#19: Véleményem már csak lehet.
2023. máj. 29. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!