Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog hogy a pedagógusok 800 000-et akarnak keresni? Megilleti ez őket őket alacsony társadalmi státuszuk és gyenge egyetemük ellenére is?

Figyelt kérdés
Ez azt jelentené, hogy mondjuk egy kis középiskolai tanár többet keresne mint egy város polgármestere ahol a gimi található, pedig társadalmi státusza sokkal magasabb, hiszen ő a teleülés elsőszámú vezetője. De többet keresne mint a közigazgatási hivatal vezetője, akinek társadalmi státusza vitathatatlanul magasabb mint egy tanáré. De többet keresne mint a járásbíróság elnöke, akinek szintén magasabb a társadalmi státusza és a társadalmi hierarchiában elfoglalt helye.

2023. ápr. 17. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
93%

Bocs. 11 ezer forint van a számlámon jelenleg, fizetés meg majd talán ötödikén. Nem mindig tudok ilyen körülmények között kiegyensúlyozott maradni. Nem arról van szó, hogy nem tudom beosztani a pénzemet, mert mióta dolgozom, mindig tudtam félretenni, költeni nagyobb kiadásokra stb. de az utóbbi egy évben állandóan a túlélés a cél. Elegem van, szorongok, stresszes vagyok. Igen, van, hogy a diák bepróbálkozik valamivel, pl. ne írjunk dolgozatot, (most egy nagyon banális dolgot mondtam) én meg magamból kikelve ordítok, hogy márpedig szedjék elő a lapot, mert megbeszéltük. És ennek sokszor az a háttere, hogy fogalmam sincs, másnap hogy visz a saját gyerekem tízórait a suliba.

Színházba évek óta nem jutottam el, 2022 karácsonyán vettem legutóbb szépirodalmi könyvet. Ez egy tanárhoz méltó élet egyébként?

2023. ápr. 22. 19:25
 82/88 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező attól mert ugyanazt elkuldöd privátban hogy az osztrák bér, meg a romák ahogy pár sorral feljebb írtad még nem lesz igazad.
2023. ápr. 22. 20:55
 83/88 anonim ***** válasza:
22%
Teljesen normális, mert ezt a rezsimet csupa pedagógus kreálta meg. Nevet is ők adtak a kreálmánynak: tudásalapú társadalom. Antall gimnáziumban idétlenkedett, a kígyóvállú Kis János Egyetemen, TGM dettó. A kapitalisták szerepe jelentéktelen volt és ma is az. A gyerekidomárok miért ne követelhetnének maguknak még többet? Ha a mozdonyvezetők és zsíros kulákok demonstrálhatnak, akkor ők méginkább. Hagyjuk már ezt az alacsony státusz dumát! Ez a konokpéterek, kisjánosok és nógrádigyörgyök országa.
2023. máj. 2. 20:02
 84/88 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elsősorban a pedagógusokon múlik, milyen lesz a felnövekvő nemzedék, az egyik legfontosabb munkájuk nekik van. Magunk alatt vágjuk a fát, ha nem becsüljük meg őket eléggé.
2023. júl. 14. 15:17
 85/88 anonim ***** válasza:
31%

84#

Hülyeség.

A felnövekvő nemzedék elsősorban saját magán múlik.

Nekem is pocsék tanáraim voltak, ráadásul rosszindulatúak is.Hosszú utat tettem meg, mire megtaláltam önmagamat.

2023. júl. 14. 16:49
 86/88 anonim ***** válasza:

85

Vannak rossz tanárok is.

Ahogyan vannak akik képesek sokat elérni rossz tanárok ellenére is. De vannak akik sokkal többre vinnék a jó tanárokkal. Összességében pedig nagyon sokat segíthetne a gyerekeknek ha jó tanárok lennének többségben vagy csak és jó rendszerben taníthatnának normális tananyagot.

Jelenleg azonban rossz, rendszer van rossz tananyaggal és mennyiséggel ami a még jó tanároknak is nagyon megnehezíti a dolgát.

Megjegyezném, hogy van amikor igen de nem minden esetben a tanár a h**** amikor a diák azt mondja. Csak rengeteg dolgot nem látnak át a diákok mert nem látják a másik oldalt, meg mert bele se gondolnak. Sok diák meglepődik mikor kiderül, hogy a tanár is ember.

2023. júl. 14. 19:26
 87/88 anonim ***** válasza:
50%

Te írsz hülyeséget. Méghozzá hatalmas hülyeséget. Akkorát, hogy kommentálni sem érdemes.

Azért mégis megteszem: tán a legnagyobb füllentő, Münchausen báró nyomdokaiba képzeled magad, aki a mocsárból a saját hajánál fogva húzta ki magát a lovával együtt???

2023. júl. 14. 19:42
 88/88 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ez 85-nek szól.
2023. júl. 14. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!