Szerintetek normális dolog hogy a pedagógusok 800 000-et akarnak keresni? Megilleti ez őket őket alacsony társadalmi státuszuk és gyenge egyetemük ellenére is?
60, mivel a népszerű emberre többen szavaznak, és akit beszavaztak egy politikai intézmény tetejére annak státusza lett, így de, a státusz múlik a népszerűségen is. A politikában mindenképpen.
DE tökmindegy, hiszen a kérdésed úgy baromság ahogy van. A pedagógusok nem kértek 800ezres fizut, tehát értelmetlen az egész.
Szerintem te állandóan a falusi azaz tanulatlan polgármesterekkel jössz elő, akiknek néhánya ár roma.
Városokban a polgármesterek zöme jogász vagy közgazdász, ritkább esetben pedig orvos vagy mérnök
Kérdező papoljál amiről akarsz, egyszerűen egy érzéketlen burzsoáz pöcs ember vagy és finoman fogalmaztam, hidegen hagy mások helyzete, polgármesterezz, bírózz, felvi pontozz, mérnöközz annyit amennyit szeretnél.
Amikor még az elején leírtam, hogy a tanárok szintén diplomás emberek és megérdemlik, hogy ne éhbérért dolgozzanak, tőled annyit kaptam privát üzenetben, hogy Te narkós vagy?
Ha proletározol és szakmunkásozol egy ismeretlen családot, akkor te pedig egy burzsoáz pöcs vagy enyhe szavakkal kifejezve.
Egyszerűen sajnálod másoktól a kenyeret, olyanoktól akik tesznek arról, hogy egyáltalán mérnöknek, bírónak vagy akármi általad külön státuszba helyezett barom posztnak lehessen tanulni.
Nem kívánok rosszat, de ha 0 helyett 2%-nyi empátia szorulna a buta fejedbe akkor talán emberségileg felfognád, hogy egy közjóért, másokért dolgozó ember is megérdemel egy olyan fizetést, ahol nem kell azon gondolkozni, hogy milyen ételt vehet meg a boltban.
"burzsoáz pöcs ember vagy"
Na most tisztán és világosan kibújt a kommunista szög a zsákból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!