Mi a véleményed a Momentumról ezek után? Neonáci párt lesznek?
Ugye mikor volt ez az egyszavas poszt őrület a közösségi médiában, akkor a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc azt írta ki, hogy "Kitartás!", ami ebben a formában, így önállóan a nyilasok köszöntése volt. Erről még úgy gondoltam, hogy szerencsétlen elszólás, illetve azt a következtetést vontam le, hogy a pártelnök, a vezetés, kommunikációs stáb, vagy akárki aki ezt engedélyezte, ilyen hülye, hogy nem érezték a problémát.
DE most meg az az újabb hír, hogy Stummer János belépett a Momentumba. Róla ugye azt kell tudni, hogy ex-jobbikos, szélsőjobboldali, sőt neonáci nézeteket vall, és ott volt 2006-ban a tv székház ostrománál.
Ezekből arra lehet következtetni, hogy a Momentum neonáci párt lesz?
53: de akkor ezek szerint nem igaz, hogy nem volt programjuk, csak te nem tartod elég színvonalasnak
Tedd a szívedre a kezed: melyiket olvastad el, mielőtt azt a véleményt fogalmazad meg, hogy "liberális ötletelés"? Pl. a Momentum több mint 300 oldalas porgramját?
Momentum - az szdsz-es, kommunista, belpesti liberálisok unokái.
Néha jobboldalinak hazudják magukat, igaz.
Beválasztottak valami szélsőjobbost, ez csak trükk.
USA, Izrael elkötelezettek
55: tévedsz, nem az USA áll mögöttük, hanem a gyíkemberek és az UFÓ-k.
Egyértelmáen látszik a 6. kerületben, ahol momentumos a polgármester, hogy ufó-leszállót építettek a házak tetejére és besugározzák a lakosok agyát.
Na jó - Momentum: Fekete Győr: az erdélyi magyarok szavazzanak román pártra.
saját szájával mondta.
Donáth Anna: olyan, hogy magyar nincs, csak ember van. Az etnikum nem fontos.
Donáth felmenői is konzekvensen szdszesek.
Az egész programjuk magyarellenes.
Fogalmazzunk úgy: kiléptek magyarságukból. Magyar nevet feltudtak venni, de nem adtak hozzá magyar szívet.
UFÓ-k. Gyíkemberek... Nem tudom miről beszélsz. Kozmopolita pestiek. De itt van belőlük elég. Nem titkos a momentum, talán még szdsz is van. DK ugyanaz nyugger verzióban.
UFÓ-k, gyíkemberek - arról beszélek hogy hülyeségeket vizionálsz.
Szerinted az "egész programjuk magyarellenes" - hány sort olvastál a programjukból? Fogadjuk, hogy egyet sem.
Hanem csak fröcsögsz össze-vissza.
A Vatra Romanyeszkának sem olvastam a programját, elég az, hogy magyarokat vernek.
Fröcsögés vagy nem, aki nem tartja magát magyarnak, mint Donáth Anna, és Cigány lives matter-t, meg Opra Romanét támogat, az nemzetbiztonsági kockázat. Minimum kiutasítás.
Sztálint se fogok olvasni, meg Havas Henriket se, mert minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!