Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Korábbi választásokon más...

Korábbi választásokon más pártra szavaztál, és azóta kiábrándultál belőle? Melyik volt ez a párt és miért csalódtál bennük?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Nekem voltak olyan ismerőseim akik egy pillanatra meglibbantak MZP miatt,de ma már inkább a MHM. szekerét tolják.
2022. nov. 3. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
2010, 19 évesen első választási szavazásom. Nem értettem még a politikához, de 2006 óta hallgattam otthon, meg mindenhol, hogy most leváltjuk a komcsi Gyurcsányékat akik csak bajt okoztak. És jön Orbán a megváltó, aki rendbe szedi az országot. Igazi demokrácia lesz, utolérjük a nyugatot stb. Szavaztam is rájuk. Aztán jött a hideg zuhany, gondolom nem kell ecsetelnem. 2014-ben még rájuk szavaztam amúgy, de már jóval kevésbé lelkesen. Azóta meg el se tudok ilyet képzelni. Bárki másra csak rájuk nem.
2022. nov. 3. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem, én teljesen elégedett vagy a Kétfarkúakkal.
2022. nov. 3. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
12%

Milyen "más" pártra.

Árra szavaztam akire, max abból tudtam volna kiábrándulni.

De amúgy nem így történt. Fideszre szavaztam, most is rájuk szavaznék.

2022. nov. 3. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
#2 2010-ben még én is a Fideszre szavaztam, de akkor utoljára. Pedig már akkor is lehetett sejteni, hogy nem lesznek ők sem különbek a Gyurcsány kormánynál, de úgy voltam vele, hogy rosszabbak már nem lehetnek, maximum ugyanolyan rosszak. Hát lettek. Azon az őszön az önkormányzati választásra már el sem mentem. Az volt az egyetlen választás, amit kihagytam.
2022. nov. 3. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:

4.

Íme egy díszpéldány. Miattatok vagyunk ekkora szarban, meg abszurdisztáni illiberális demokráciában. A sok agyhalott fidesz-szavazó miatt. Légy rá büszke. Mi a rossebbet esztek Orbánon? Egy cinikus, gátlástalan hazudozó, aki mindenkit hülyének néz.

2022. nov. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!