Mi a véleményed a Momentumról ezek után? Neonáci párt lesznek?
Ugye mikor volt ez az egyszavas poszt őrület a közösségi médiában, akkor a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc azt írta ki, hogy "Kitartás!", ami ebben a formában, így önállóan a nyilasok köszöntése volt. Erről még úgy gondoltam, hogy szerencsétlen elszólás, illetve azt a következtetést vontam le, hogy a pártelnök, a vezetés, kommunikációs stáb, vagy akárki aki ezt engedélyezte, ilyen hülye, hogy nem érezték a problémát.
DE most meg az az újabb hír, hogy Stummer János belépett a Momentumba. Róla ugye azt kell tudni, hogy ex-jobbikos, szélsőjobboldali, sőt neonáci nézeteket vall, és ott volt 2006-ban a tv székház ostrománál.
Ezekből arra lehet következtetni, hogy a Momentum neonáci párt lesz?

40 : nem fogom a kedvedért visszakeresni, nagy kisfiú /kislány vagy, keress utána.
39 : kötekedés helyett te is alátámaszthatnád, miért nem egy kereszténydemokrata párt felé közeledik romaügyi kérdésekben (nem politikai, hanem társadalmi, szociális egyeztetések útján) egy magát toleránsnak, roma jogvédőnek tekintő párt, inkább egy exnácis múltú illetőhöz.
Közeledni amúgy se a KDNPnek kell, hisz ők kormányoznak, a Momentum meg most esett be a politikai életbe, tehát nekik illik közelitő képést tennie a már ott lévők felé.
De már megint foridott háttal ülsz a lovon, mintha a Momentum lenne itt mindennek az origója, és másoknak kellene hozzájuk igazozdniuk.

igen, felszólalt DOnáth egyszer pár percben, rögtön ki is gúnyolta utána a magyar kormányt, h miért csak pár percet kapott.
neki ugye ettől több járna.

"40 : nem fogom a kedvedért visszakeresni, nagy kisfiú /kislány vagy, keress utána." - rákerestem, nem találtam.
Egyébként ha állítasz valamit, akkor tudd mellétenni a forrást is.

"Közeledni amúgy se a KDNPnek kell, hisz ők kormányoznak, a Momentum meg most esett be a politikai életbe, tehát nekik illik közelitő képést tennie a már ott lévők felé."
Még mindig tartozol bármilyen bizonyítékkal arra, hogy a kdnp-nek lenne bármilyen önálló gondolata, kezdeményezése, véleménykülönbsége a fideszhez képest és
"Továbbra is várom, hogy milyen önálló kdnp-s javaslatok vannak társadalmi kérdésekben, amelyekhez pl. a Momentum (de bárki más) hangolódhatna."
Értem, hogy szerinted a momentumnak kellene közelednie, de mondd már el, hogy pontosan mihez? Mit mond a kdnp romaügyben? Milyen olyan akciót, egyeztetést, konferenciát, bármit szerveztek, amihez/amiben közeledni lehetne?

"igen, felszólalt DOnáth egyszer pár percben, rögtön ki is gúnyolta utána a magyar kormányt, h miért csak pár percet kapott."
No, akkor hallgasd meg az egészet. A levezető elnök azzal adja át a szót, hogy 40 másodpercet kap.
És egyáltalán nem kerül szóba, hogy miért csak pár percet kap.

43, te olyan vagy, mint a Momentum . Más igazodjon hozzád. Pár napja láttam DOnáthról ezt a videót, tehát ha nagyon akarnám, most bebizonyitanám neked, de nem fogom, mert te is utána járhatsz , ha ennyire érdekelnek, meg fogod találni.
A többivel meg csak magamat ismételgetném.Nevetséges, hogy ilyenekkel támadsz vissza, hogy méééééér nem a KDNP barátkozik roma kérdésekben a Momentummal. Még egyszer leirom ,azért , mert ők a kormányzó párt és nem nekik kell. Foglalkoznak a romaügyekkel, kénytelenek veel foglalkozni, mert ők a kormányzó párt. A hiedelmekkel elelntétben ők dolgoznak 12 éve a Parlamentben (mivel mindig a kormányzó pártnak kell dolgoznia), az ellenzék pedig nem dolgozik 12 éve, mert nekik csak az a szerep jut, hogy támadjanak.
Ezért tehát a Momentumnak kellene az ügyön többet dolgoznia.

"ha nagyon akarnám, most bebizonyitanám neked, de nem fogom, mert te is utána járhatsz , ha ennyire érdekelnek, meg fogod találni."- és erre ugyanolyan jól emlékszel, mint a parlamenti felszólalásának tartalmára, melyről azt állítottad, hogy panaszkodott, hogy nem kap elég időt, miközben ez egyáltalán nem úgy volt? Én vettem a fáradtságot, és kikerestem neked. Egyébként helyénvalónak tartod, hogy az EP-képviselő 1 percet kap felszólalásra a parlamentben? (Gondolom, kötelező neki időt adni, és így oldották meg.)
"Nevetséges, hogy ilyenekkel támadsz vissza, hogy méééééér nem a KDNP barátkozik roma kérdésekben a Momentummal." Kérlek, mutass már rá, hogy mikor írtam ilyet? Soha.
Viszont 5-ször leírtam, hogy mondd már el, hogy mi teszi ki a romaügyekkel való foglalkozást a kdnp-nél? Mit mond a kdnp romaügyben? Milyen olyan akciót, egyeztetést, konferenciát, bármit szerveztek, amihez/amiben közeledni lehetne?

Attól, hogy a KDNP nem kelleti magát a facebookon, a médiában, nem tüntet párhavonta, hanem CSENDBEN van, attól még létezik és dolgozik.
Csak ugye a média agymosásnak (igen, balliberális média agymosás is van ám , nem kicsi), többek között az is a következménye, hogy az emberek abban élnek, hogy ami nincs fenn a facebookon ,az nem is létezik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!