Mi a véleményed a Momentumról ezek után? Neonáci párt lesznek?
Ugye mikor volt ez az egyszavas poszt őrület a közösségi médiában, akkor a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc azt írta ki, hogy "Kitartás!", ami ebben a formában, így önállóan a nyilasok köszöntése volt. Erről még úgy gondoltam, hogy szerencsétlen elszólás, illetve azt a következtetést vontam le, hogy a pártelnök, a vezetés, kommunikációs stáb, vagy akárki aki ezt engedélyezte, ilyen hülye, hogy nem érezték a problémát.
DE most meg az az újabb hír, hogy Stummer János belépett a Momentumba. Róla ugye azt kell tudni, hogy ex-jobbikos, szélsőjobboldali, sőt neonáci nézeteket vall, és ott volt 2006-ban a tv székház ostrománál.
Ezekből arra lehet következtetni, hogy a Momentum neonáci párt lesz?
17, a Momentumnak kezdetnek két dolgot kellene megváltoztatnia (soha nem is kellett volna igy cselekednie):
1. Első naptól, ahogy betették a lábukat a Parlamentbe, a bunkóskodó táblamutogató sipoló hülyüléssel hivják fel magukra a figyelmet , hatalmas ez a nagyképűség, amikor valaki még semmit nem tett le az asztalra a hivatásában.
Ha én elmegyek egyetemi tanárnak , akkor is egy bunkónak fog nézni mnidenki ezzel a viselkedéssel, ha esetleg igazam is van abban, hogy a tanszékvezetőt vegzálom. A tanszékvezető már ott van mondjuk 25 éve, nem tisztem, hogy én álljak bele a provokálásába .
Inkább példát mutatva korrekten végzem a saját munkám és a kultúrált viselkedés szabályainak megfelelően megpróbálom kritizálni az övét.
2. Értem, hogy Donáth Anna és Cseh Kata roppantul utálják a Fideszt, ettől még nem kellene hazaáruló aknamunkát végezniük ellenünk.
Igen, az SZDSZ önállóan indult a választásokon.
A Momentum is egyedül ment az EP-választáson, nyert is 2 mandátumot.
És a KDNP-n kívül minden parlamenti pártnak van saját véleménye, van olyan dolog, amiben nem ért egyet másokkal. Továbbá egyikben sincs "kettős tagság". Meg olyan, hogy mivel a fidesz kilépett a néppárti frakcióból, ezért Navracsics hirtelen kdnp-s lesz.
Te akkor érzed magad biztonságban, ha lenyikhajpökhendized a más véleményen lévőket? Tök mindegy, hogy hány éves párt tagja aki mondja, ha igaza van, akkor igaza van, ha nincs igaza, akkor meg nem azért nincs, mert hány éves a párt. A fidesz is volt néhány éves párt, de nem emiatt volt jó vagy rossz, amikor kivonultak a parlamentből a Trianon-megemlékezésről, vagy amikor azt mondták "csuhások, térdre".
"Hát, tekintve, hogy nem ballib, így nem.
Egy centrum pártról beszélünk.
Oh, bocs, biztos fideszes vagy, akkor neked mindenki ballib, aki nem nyáladzik és nem fideszes."
Ne köss már bele minden szavamba !
Azt meg ne te mondd már meg a KDNP-nek ,hogy mit csináljon.
Kb egy szinten vannak támogatottságban a Momentummal, nem ? Akkor mi ez a hősködés ?
21: van egy jó hírem neked: a "sipoló hülyüléssel hivják fel magukra a figyelmet" nem a Momentum volt. És a táblamutogató sem.
Pontosan ezt tették, amit írsz:
"Inkább példát mutatva korrekten végzem a saját munkám és a kultúrált viselkedés szabályainak megfelelően megpróbálom kritizálni az övét."
"Kb egy szinten vannak támogatottságban a Momentummal, nem ?" - Nem.
A kdnp-nek nincs támogattottsága és nem is jelenik meg mint párt. Szerinted van olyan ember, aki Orbán helyett Semlyénre szavazna?
Jó ez a Momentum, hogy Donáth és CSeh azzal vegzál minket az Európa parlamentben, hogy mi vagyunk hibásak, amiért a roma középosztály még nem emelkedtett ki , aztán PONT ŐK vesznek be a tagjaik közé egy Jobbikost.
Olyankor már nem számit a náci múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!