Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gulyás Gergely meleg lenne?

Gulyás Gergely meleg lenne?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy meleg lenne. De nem találtam rá egyértelmű cikket, hogy az lenne. Most arra gondoltam, hogy nem látták senkivel sehol, mint például Szájert. Meg azt sem találtam, hogy a nőket szeretné. Vagy ennyire elhivatott, hogy nem kell neki család?

2022. szept. 24. 13:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
52%

Milyen sok őrűltséget össze tudnak itt hordani egyesek.

Kabaré műsort már nem is kell halgatni.

Elég ide felnézni.

dec. 23. 11:16
 42/45 anonim válasza:
0%
(a 40-es vagyok újra) Igazából pontosítanám magam, mert ez nem ilyen egyszerű. Ha melegként (vallási vagy egyéb okból) megházasodik valaki akkor az, hogy mennyire tekinthető (ettől még) melegnek, heterónak vagy biszexuálisnak az vitatható. Ez attól is függ, hogy ez a házasság mennyire valódi, vagy épp ellenkezőleg, inkább csak a képmutatásról szól. Lényeges kérdés e tekintetben, hogy az ifjú pár él e házas életet, vagy csak a látszatról szól az egész. Mert vannak olyan melegek, akik vallási meggyőződésből tényleg megpróbálnak házas (szexuális) életet is élni avval a nővel, akivel összeházasodtak, plusz emellett több kevesebb sikerrel próbálják távol tartani magukat a meleg erotikától és vannak olyanok, akik nem, meg olyan is, hogy a férfi hetero házasságban él és mellette melegorgiákra jár (lásd: Szájer József az a nagyon eresztény). Lényeges ebből a szempontból, hogy a szexuális orientáció egyrészt abból áll, hogy az egyén milyen neműekkel él szexuális életet másrészt azt is jelenti, hogy az illető milyen neműek felé vonzódik (mire képes szexuális izgalomba jönni) ez utóbbi pedig a melegek esetében nem változik meg sem attól, hogy az egyén cölibátusban él, sem pedig attól, ha megházasodik egy nővel. Lényeg a lényeg, ha a pletykák igazak és a Gulyás Gergely megházasodott egy nővel, az nem jelenti azt, hogy nem meleg, mert melegek is néha megházasodnak, de ettől még nem válnak heteróvá. De egyébként ez nyilván a magánügye és ha nem nyilatkozik a témában akkor ezt nem fogjuk megtudni, (feltéve persze, ha le nem bukik ő is egy meleg szexpartyn mint a Szájer).
dec. 26. 11:37
 43/45 anonim ***** válasza:
27%

Nem fog, mert ő annál okosabb.

Egyébként egy nagyon csinos, nagyon szép nőt vett el.

Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen nő ekkora blamát bevállalna, mert ha ez igaz, akkorvezbúgyos kiderül.

Ekkora blamát egy normális nő nem vállal be.

dec. 26. 14:40
 44/45 A kérdező kommentje:

43-as

És ha fizetnek neki érte, hogy hallgasson és menjen bele a házasságba? Amolyan érdekházasságra, bérházasságra gondolok

dec. 27. 09:12
 45/45 anonim ***** válasza:

44.

Lehet hogy ez történt,de ez úgyis kiderül akármenyit is fizetett neki.

Mindenkinek van szeme, senki sem hülye.

Azok a melegek és leszbikusok akik ezt megpróbálják eltitkolni, azoknak a 90%-a álltalában lebukik, mert mindíg bekerül valami kis porszem a történetbe.

Nem véletlen, hogy sokan inkább Komming Outtolnak.

Ez így teljesen tiszta és világos a helyzet. Nem kell bujkálni, ereszen lógni, stb.

dec. 27. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!