Gulyás Gergely meleg lenne?
Meleg mint a gulyás leves.
De nekem Kocsis Máté gyanús.
Máté szerintem Gyurcsány Ferenc iránt táplál gyengéd érzelmeket, mert minden második mondata Fletóról szól.
Ki tudja mi van ott??
Nekem Szijjártó Péter is gyanus egy alak. Nem tudni mi van vele, vannak olyan megnyílvánulásai néha, hogy elég gyanus, persze lehet a véletlen műve is. Orbán meg Szájer szobatársa volt. Már nem azért, de én pl voltam kolis. Ott azért lehetett tudni, hogy ki az aki meleg, meg ki az aki bizar. Azért, mikor a nap jelentős részét együtt töltöd valakivel vannak feltűnő dolgok. Meg valamiért Orbán is liberális volt régen. Persze nyílván utána fordult is a politika, de Szájer írta a meleg ellenes törvényt. Azért elég furák ezek a dolgok. Ki tudja mit csinálnak néha... Vagy mikor pl nem mennek be a parlamentbe, mert *valami ürügy arra, hogy felvegyék a milliós fizetést, de dolgozni ne menjenek be* akkor is lehet valami meleg orgián vannak, csak rossz ütközik a 2 időpont. Tényleg nem lehet tudni...
És ha meleg akkor mi van?
Olcsóbb lesz a gáz?
Szájerról nem ordított. Megjelenésre (tiszta röhej)
Novák Előd aki nagyon meleges, talán ezt próbálja
kompenzálni a homofób dolgaival. Semjén Zsolt is
megér egy esti mesét. Kocsis Máté is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!