Gulyás Gergely meleg lenne?
20
"De mi a baj azzal, hogy ha valaki meleg?"
Semmi. Honnan veszed, hogy baj? Én egy szóval sem mondtam, hogy bármi baj lenne a melegekkel. Szíve joga mindenkinek. Mindenki azt szeret, akit akar. Csak akkor be álljon be egy homofób pártba ő is bőszen bólogatni, ha saját maga is érintett a dologban. De hát ezeknek a 'lelkiismeret' szó semmit sem jelent.
23
Az durva, mert a wikipédia szerint van felesége is meg 2 gyereke. Bár ettől még simán lehet meleg. Láttunk már ilyet az ereszes csávónál. SzájERESZ Jóskánál.
Kocsissal más fő gond van. Ő lett most az új idióta parizeres. Azt mondta, le kellett mondania az akváriumáról a rezsicsökentés nevében. Azzal a fizetéssel, amit ő kap semmit nem számít egy akvárium. Nekem is volt nagy akváriumom, 200 literes. Két éve hagytam fel vele, mert már csak vesződség volt. A fogyasztása led lámpákkal, külső szűrővel, légpumpával, fűtővel sem ment 40 watt fölé télen amikor a fűtő is üzemelt.
Ugyanaz az álszent hazug figuratív csillagszóró, mint a párttársai és erre még rátett egy ilyen idióta hazugságot.
Na igen.
De mégha sokat is fogyasztana.
Az ő illeményük észre sem veszi a megemelkedett árakat.
Ezek valóban kacsa szövegek.
A következő az lesz, hogy már csak a Hádában tudnak vásárolni használt ruhát. 😄😁😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!