Gulyás Gergely? Miért van ott ahol?
Megnéztem (őszintén: inkább a negyedét meghallgattam) egy kormányinfó tájékoztatót, - felhozta a YouTube. Nem szoktam politizálni, nem is mentem szavazni, csak mint érdekesség merült fel bennem az alábbi.
Szorong, látszik rajta, - inkább mondanám, hogy ordít róla, hogy a háta közepébe nem kívánja ezt az egészet.
Nyilván nem léphet ki, akkor a pártja ellehetetlenítené, de mégis miért vállalta, vagy miért tartják ott, ha ennyire nem kompetens?
"Nyilván nem léphet ki, akkor a pártja ellehetetlenítené"
Nem hiszem. Mégis mivel? A fizetését vissza kellene adnia?
A kompetencia feltételezi a cselekvés szabadságát. Aztán persze ha az nem jó, akkor esznek következmények. Itt azonban nem erről, hanem a szolgalelkűségről van szó.
Gondold meg. Minél kisebb az esélye valakinek az önerős jóllétre, annál inkább vágyik egyrészt a jóllétre, másrészt a behódolásra (akinek ennyi esze sincs, az éhen hal). Nevezett kiválóan hazudik, jó a mimikája, csak kevesek veszik észre, hogy nem jó neki a hazugság, de más választása nincs (mert akar jól élni, meg élvezi a dicsfényt, azért akár ölnek is). Tehát ő másutt nem lehet. Ehhez képest nézd a külügyest. Az még élvezi is. Van egy természetes adottsága hazudni, gerince nincs, azt hiszi (komolyan!), hogy ezt pont így kell csinálni. Őt nem látod bizonytalankodni, ő mindig határozottan és élvezettel hajt végre, nem érdekli mit.
"ehát ő másutt nem lehet. Ehhez képest nézd a külügyest. Az még élvezi is."
Ő eszembe se jutott, valószínűleg mert ő nagyon jól csinálja a munkáját, igaz.
Ő teljesen más mint Gulyás Gergely, ő nem szorong, sőt valóban mintha élvezné is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!