Van bárki olyan, aki a Fideszre szavazott de megbánta már?
A választás utáni napon eldöntöttem hogy nem Magyarországon fogom az msc-met elkezdeni és ki is költözöm de az még 2 év, úgyhogy addig én is elszenvedője vagyok az Orbán országnak.
Őszintén érdekelne hogy bárki aki rájuk szavazott észrevette-e hogy minden amivel kampányolt nem tartotta?
Tényleg ennyi érdekel csak hogy van-e olyan akit hidegzuhanyként ért a valóság, és csalódott?
(Orbán imádók pls kíméljetek, ez nem nektek szól)
10.
"Türelmesek vagyunk, megvárunk."
Miért, többen vagy?
A fő kérdésre írtam.
" Kb. húsz százalékos volt a részvételi arány. Marhára jól tükrözi a valóságot. :D"
60-80 százalékos fidesz győzelemmel. De nyilván a fideszes mind ott volt, a moslékos meg otthon maradt. Ha ettől jobban alszol...😄
Ellenzék választás előtt: A le nem adott szavazat is Fidesz szavazat.
Ellenzék a választás után: A Fidesz nincs többségben, mert aki nem ment el szavazni ők tuti nem a Fideszre szavaztak volna.
Tényleg 4 kétharmad után valaki még képes magyarázni, hogy a Fidesz nem fölénnyel vezet bármelyik párt előtt?
Ilyen nincs, mert amit Viktorta mond, azt gondolja mindenki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!