Van bárki olyan, aki a Fideszre szavazott de megbánta már?
Figyelt kérdés
A választás utáni napon eldöntöttem hogy nem Magyarországon fogom az msc-met elkezdeni és ki is költözöm de az még 2 év, úgyhogy addig én is elszenvedője vagyok az Orbán országnak.
Őszintén érdekelne hogy bárki aki rájuk szavazott észrevette-e hogy minden amivel kampányolt nem tartotta?
Tényleg ennyi érdekel csak hogy van-e olyan akit hidegzuhanyként ért a valóság, és csalódott?
(Orbán imádók pls kíméljetek, ez nem nektek szól)
2022. júl. 22. 20:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/22 anonim válasza:
Egy picivel nőtt a választások óta a fidesz támogatottsága. Vond le a következtetést.
4/22 anonim válasza:
2. Nézz utána. Közvéleménykutatások. Tucatnyi időközi választások.
De nekem nem fáj, ha homokba dugod a fejed.
5/22 anonim válasza:
A közvéleménykutatások azt mondják, amit a megrendelő kér. Időközi választások? Kb. húsz százalékos volt a részvételi arány. Marhára jól tükrözi a valóságot. :D
7/22 árokpart válasza:
Igen megbántam és szégyellem is.
8/22 anonim válasza:
Nem mentem szavazni, mert nem volt kire, és lám, igazam lett!
9/22 anonim válasza:
Aki nemmel szavazott, szerinte egyetlen egy ember sincs a 3 millió szavazó közül.
Beteg!
10/22 anonim válasza:
9-es Gondolt át még egyszer a mondanivalódat. Türelmesek vagyunk, megvárunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!