Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek ti örültök neki,...

Fideszesek ti örültök neki, ha a Fidesz kiüldözi az országból a Lidl-t, Aldit és a Pennyt?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 17:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%

#10 Amit sokan nem értenek meg, hogy ezek a láncok azért jöttek létre, hogy a saját termékeiket el tudják adni nekünk itt Magyarországon anélkül, hogy versengeniük kellene a magyar termékekkel. Ilyen szempontból a tesco legalább nagyobb választékot nyújt, bár ott is sokkal kisebb a magyar termékek aránya annál ami szükséges lenne.

Én is szeretek az Aldiban vásárolni, pont ezek miatt az akciókban behozott termékeik meg egyes saját termékük miatt - alkalmanként. De állandóan ott vásárolni nem jó és semmi gondot nem okozna ha helyette másféle üzlet lenne.

2022. ápr. 11. 10:35
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
#11 szerintem egy CBA vagy coop esetén rosszabb a magyar áruk aránya. Illetve mind a tesco, mind a lidl, aldi jelentős mennyiségben exportál is magyar élelmiszert. pl a dinnye és a bor esetén vezető exportőröknek számítanak.
2022. ápr. 11. 10:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem, nem rosszabb a magyar áruk aránya. A tescot én is külön vettem, ott sokkal jobb a helyzet mert nagyobbak az üzletei és tényleg sokkal több a magyar termékük.
2022. ápr. 11. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

@ 11: Ezek a láncok azért jöttek létre, hogy munkával, értékteremtéssel, jó minőségű kereskedelmi szolgáltatás nyújtással jövedelmet generáljanak a működtető tulajdonosoknak.

Elképesztő munka és teljesítmény áll amögött, amit ma élvezhetünk ezekben az üzletláncokban, és nem vagyunk rászorulva a CBA, Coop és sarki bótoktól megszokott silány kereskedelmi szolgáltatási színnvonalra.

2022. ápr. 11. 11:50
 15/24 anonim ***** válasza:
17%
Mert milyen pl. az aldis kereskedelmi szolgáltatás minősége? :D
2022. ápr. 11. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

#15 harmad annyi emberrel működtetnek egy négyszer nagyobb boltot, mint a cba, így a nagyobb termelékenységnek hála nagyobb fizetést is tudnak adni.

Vevői oldalról pedig pl van friss pékárú, zöldségek, gyümölcsök. A pénztárnál sem állsz órákat.

Van egy olyan érzésem, hogy nem szoktál magyar tulajdonú üzletekbe járni, ha nem ismered a különbséget.

2022. ápr. 11. 12:00
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

15: Aldi, Lidl -ben a munka jól szervezett, a vásárlók igényeit követve vannak megszervezve a munkafolyamatok.

CBA, Coop : tengés , lengés, jóvanazúgy, "majd én megmondom a vevőnek mi a jó neki", amennyit nagyon muszáj, anyit teszünk, nehogy elfáradjunk, a munkaidő nagy része trécseléssel, nyafogással, panaszkodással telik egymás között.

Most már érted.

2022. ápr. 11. 12:06
 18/24 anonim ***** válasza:
11%
Magyar és külföldi tulajdonú üzletekben is szoktam vásárolni, szóval a megérzéseid nem túl jók. Én pedig azt tapasztaltam, hogy vagy semmi különbség, vagy pedig a magyar jobb, mert a magyar üzletláncok legalább veszik a fáradtságot, hogy kellemesebb érzésű vásárlókörnyezetet alakítsanak ki, ellenben a külföldi üzletláncok üzletei jellemzően szürke raktár érzést keltenek az emberben.
2022. ápr. 11. 12:08
 19/24 anonim ***** válasza:
12%
14, a silány kereskedelmi szolgáltatás pont a lidlire és aldira jellemző. Múltkor bementem listával, nem extra egyik sem és a fele nem volt a boltban. Mentem sparba,
2022. ápr. 11. 14:10
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

# 18 : A lakókörnyezetünkben van egy Coop a sűrűn lakott területen és egy Lidl a ritkábban beépült területen 1 km távolságra, faluhelyen.

A Coop-ban bármely időszakban több a tengő-lengő alkalmazott, mint amennyi vevő van egy-egy adott időpontban.

A Lidl-ben a csúcsidőszakon kívül is több pénztárt kell működtetni folyamatosan, ahol 2 - 5 vásárló áll sorban, és amikor szükséges rögtön nyílik további pénztár.

Ez önmagában sokat mond arról, hogyan ítélik meg az átlagpolgár a két üzletlánc kereskedelmi szolgáltatásának minőségét.

2022. ápr. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!