Februártól a szuper és hipermarketek is elfogadják, majd a SZÉP kártyát?
"Mióta nem sztornózzák a ráutalt összeget bizonyos idő után, azóta évek alatt "
???
Csak két hónapja vezeték be, hogy a lejáró kártyák kapnak még 9 hónapot.
3#
Amiről én beszélek az régebben volt. Még mikor bevezették úgy volt, hogy egy adott évben utalt összeget az azt követő második év május 31-ig lehetett elkölteni, ha maradt rajta az elveszett. Néhány éve vezették be, hogy csak egy kisebb kamattal terhelik a régebbi el nem költött utalásokat, de ez még a járvány előtt.
Nagyobb cba-ba még decemberben mondta a pénztáros, hogy mostantól lehet azzal fizetni, ha van, de a coop-ba a múltkor az előttem lévő azzal fizetett, ezeken a helyeken biztos elfogadják.
Nekünk szerencsére nincs, de ismerik ilyet, akinek szintén több százezer gyűlt össze rajta, semmire nem használja, nem értem, ilyenkor nem lehet megmondani a munkáltatónak, hogy nem kell ez a kártya?
6#
Egy részét azért el tudtam költeni eddig is ételrendeléssel, de elég nekem az a havi néhány alkalom, hogy a futárra várakozzak. Viszont direktbe elmenni mindenfelé, mert jaj istenem pénz van rajta, nem fogok.
Nem kamat az, hanem adó.
Választhatott mindenki mit kér.
Egyébként ez az egész szépkártya seggbe lett rúgva. Egyszerűen át is fordíttathatná mindenkinek kp-re és beszüntetni ezt a marhaságot és annyival kevesebbet adózzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!