Ellenzéki szavazók! Mit gondoltok arról, ahogy az összefogásban résztvevők kihátráltak Márki-Zay mellől és cserben hagyták őt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 22:12
11/14 anonim válasza:
"És hiába állítólag MZP kérte, hogy ne álljanak mögé"
Ezt is csak azért kérte, mert ott se volt mindenki, így nehezen tudtak volna beállni mögé. Nekem sem volt szimpatikus, hogy egymásnak esnek. Ezért is gondolom, hogy az ellenzéket mielőbb le kell váltani, ez most már teljesen világos.
12/14 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy MZP szeretne egy igazi jobboldali konzervatív pártot alapítani. Ha finomít a stílusán, akkor Gyurcsányék nélkül lesz esélye, hogy a válságba belebukott Fideszt leváltsa.
14/14 anonim válasza:
#12:
Szerintem kevés lesz ő oda, ne feledjük, egy komplett propaganda gépezet fog elenne működni.
Nem mellékesen, nem egy karizmatikus ember, de ez csak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!