Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellenzéki szavazók! Mit...

Ellenzéki szavazók! Mit gondoltok arról, ahogy az összefogásban résztvevők kihátráltak Márki-Zay mellől és cserben hagyták őt?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Gusztustalannak tartom és eldöntöttem, hogy nem szavazok többet olyan összefogásra, amelyben Gyurcsányék vagy Jakabék benne vannak.
2022. ápr. 4. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es minden szavával egyetértek.
2022. ápr. 4. 22:14
 3/14 A kérdező kommentje:

#1 megértelek... Remélem, ez a pár figura ezek után vègleg eltűnik a közéletből. Legalább erre jó volt az összefogás. (Mondom jobb híján fideszre szavazóként.)

A győzelmünknek örülök, de a fentiek miatt, és mert tisztességes ember, MZP-t személy szerint sajnálom.

2022. ápr. 4. 22:17
 4/14 Dzsonszi ***** válasza:
92%
#1 Respect, csak azt nem értem, hogy előtte ezt nem sejtettétek? Mi itt gyakorin egyfoltyában írtuk, hogy amint kikap kiköpik őt (bár én egyáltalán nem sajnálom őt se), és minket néztek hülyének egyfolytában.
2022. ápr. 4. 22:20
 5/14 Alex Fly ***** válasza:
85%

@1: részben egyetértek. De én bízom abban, hogy ezt csak a kétségbeesés mondatta velük és a jövőben nem fogják veszni hagyni azt, amit közösen elértek. Majd ha lecsillapodnak a kedélyek, akkor meglátjuk, mi lesz. A magam részéről reménykedek abban, hogy az Összefogás megmarad mind a Parlamentben, mind azon kívül. Túl kell lépni az egyéni sérelmeken, különben Orbán végleg győzött...

És persze fel kell készülni arra is, hogy most a kormányra fog ráborulni az a nagy határ szar, amit a kampány során gyártott - és van esélye, hogy belebukik. Akkor viszont ott kell állni egységben és nincs helye a sérelmek felhámytorgatásának...

2022. ápr. 5. 02:10
 6/14 anonim ***** válasza:

"Gusztustalannak tartom és eldöntöttem, hogy nem szavazok többet olyan összefogásra, amelyben Gyurcsányék vagy Jakabék benne vannak."

Zseniális ötlet, jól kib@szol velük, ja, amúgy nem, inkább magaddal.

A régi recept zseniálisan működik, oszd meg és uralkodj.

Ébresztő!

2022. ápr. 5. 10:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6: Miért nem náluk kopogtatsz, hogy vonuljanak inkább vissza? Teljesen mindegy, hogy kire szavazok, amíg ők ott lesznek, esélytelen nyerni, még akkor is ha félreteszem az ellenérzéseimet. Ha valami jobban működik, mint az oszd meg és uralkodj módszer, akkor az maga Gyurcsány jelenléte. Ez a mostani választás ezt bebizonyította, vedd észre te is. Két lehetőség van, vagy eltávolítjuk, vagy marad 4 év múlva is a kétharmad.
2022. ápr. 5. 10:13
 8/14 anonim ***** válasza:

"Ha valami jobban működik, mint az oszd meg és uralkodj módszer, akkor az maga Gyurcsány jelenléte."

Vedd észre, hogy miként viselkedtek egymással a vereség után.

Nem egyedül Gyurcsánnyal van ott a baj.

2022. ápr. 5. 10:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#8: Valóban nem, ezt le is írtam. Azért emeltem ki most Gyurcsányt, mert az átlag választópolgárt vele lehet leginkább a Fideszhez űzni, függetlenül attól, hogy most hogyan viselkedett. A választás után nem csak az ő viselkedése volt vállalhatatlan, ez így igaz.
2022. ápr. 5. 10:34
 10/14 anonim ***** válasza:

"A választás után nem csak az ő viselkedése volt vállalhatatlan, ez így igaz."

Érted akkor a dillemát, szerintem ennek az ellenzéknek nem való a hatalom.

Komolyan örültem utána, hogy nem őket választották meg, ahogy elkezdtek egymásra köpködni, pedig rájuk voksoltam.

És hiába állítólag MZP kérte, hogy ne álljanak mögé, ez akkor is egy alap lett volna, engem pl nem tudott volna róla lebeszélni.

2022. ápr. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!