MZP április 3-ai esti beszédén egyik lényeges politikustársa sem volt ott. Miért?
Ezt borítékolhatni lehetett!
Ha nyerte volna ment volna a happy és a közös siker!
Sajnos nem így alakult és valakinek el kell vinnie a balhét! Sajnálom MZP-t! Nem érdemelte meg a nemzet, hogy Ő legyen a vezetője!
Mai naptól fogva hivatalosan is mini Oroszország lettünk!
3: rendben, de a baloldal alakította úgy, hogy ő legyen a jelölt. Miért nem állnak ki mellette? Ilyen 0kádék hozzáállással nem lehet nyerni. Miért csodálkoznak a szavazóik?
Én is sajnálom, mint embert. De örülök, hogy megúsztuk a 5z@rvihart, amit csinált volna.
Nem volt elegáns a többi vezetőtől, az biztos. Viszont MZP remekül megoldotta, felvonultatta a hét gyerekét, legalább nem egyedül állt a színpadon, az lett volna az igazi blama.
Szerintem kifejezetten jó beszédet mondott, és emberileg nagyon sajnálom, nekem szimpi volt. De politikusként... Végülis ez is egy szakma, ő meg kívülállóként akkora csapdákba belesétált, pl. ez a NATO-katonás. Orbán mit mondott hasonló szituban, amikor a megszorításokról kérdezték? "Előbb nyerjük meg a választást"
Még annyit, már az se volt véletlen, hogy az akkor még ismeretlen MZP nyerte az előválasztást. Akik most vannak baloldalon, lejáratódtak sokadszorra, tényleg ki kéne találni valamit a megújulásra.
Sajnos ugyanúgy jön a szarvihar, ezt nem tudjuk megúszni :(
Az is lehet, pont ez a szarvihar söpri el Orbánt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!