Elolvastátok az Ellenzék programját?
Ha nem és el szeretnéd olvasni: [link]
Emellett ha van kedved megosztani akkor örülnék ha megjelölnéd kire szavazol vagy nem szavazol.
Elolvastam és nem tudom értelmezni, úgyhogy nem szavazok rájuk.
Túlságosan libsi nyelven íródott.
Kidobott idő lenne az életemből:
1. Úgysem kerülnek hatalomra.
2. Ha hatalomra kerülnének, úgyis mást csinálnának.
Nem olvastam el, minek?
Egyesek készpénznek veszik az ilyen programokat, és hasonlítgatják két vagy több párt programját és az alapján szavaznak, pedig ez csak propaganda, ilyenkor szoktak egymásra licitálni az ígéretekkel,majd ha hatalomra kerülnek meg felére sem törekednek, nemhogy még is valósítsák.
Elolvastam, és számomra úgy tűnik, hogy döbbenetesen sok pénztartalék van valahol.
Majdnem minden pont arról szól, hogy a kormány pénzt önt az emberekre, akár szociális ellátás, akár béremelés, akár szolgáltatások javítása címen.
Ezt a rengeteg pénzt nyilván a fidesz ellopja most. De hol van?
Arra gondolok, hogy épült felcsúton kisvasút például, az egyszeri költség. Ellenben egy rendvédelmi fizetésemelés hónapról hónapra jelentkező kiadás.
Biztosan megvan az alapja, de én most nem látom, hogy hitelen kívül honnan lehetne ezt finanszírozni.
8-
Ha egy kisvárosban elért valamit az nem jelenti azt,hogy orszagszinten is el tud/akar érni.
A másik, hogy a baloldalon is vannak oligarchák, akik nem fogják hagyni,hogy őket csak úgy kihagyák a bizniszből
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!