KIRE teszed az X-ET ÁPRILIS 3-ÁN???
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 13:25
A kérdező szavazást indított:
DK–Jobbik–Momentum– MSZP–Párbeszéd–LMP / Dr. Márky Zay Péter /
Nép-Normális élet / Dr. Gödény György /
Magyar Kétfarkú Kutya Párt-MKKP / Kovács Gergely /
Megoldás mozgalom - MEMO / Gattyán György Zoltán /
Mi Hazánk Mozgalom / Toroczkai László /
Fidesz–KDNP / Orbán Viktor /
80 szavazat
1/21 anonim válasza:
Egyik rosszabb, mint a másik, inkább nem teszem sehova. Elszomorító, hogy ma Mo.-n egyetlen normális párt sincs. Nem látom a kiutat ebből a rossz helyzetből, amiben vagyunk.
2/21 anonim válasza:
Nem látsz kiutat? Hát ember, te nem szavazol, azaz nem akarsz változást
Legyen már eszed, baszki!
3/21 anonim válasza:
Bírom azokat, akik nem mennek szavazni, de kritizálni azt tudnak.
4/21 anonim válasza:
És mégis kire szavazzak??? Pont ezt írtam, hogy nincs kire! A hiteltelen DK-ra, vagy kire?
7/21 anonim válasza:
A kérdésre válaszoljatok, ne engem kritizáljatok! Nekem ez a véleményem, szerintem azt gondolok, amit akarok, nincs hozzá sok közötök. Majd ha lesz normális párt, akkor elmegyek szavazni.
10/21 anonim válasza:
Az ellenzéki összefogásra, aztán hazaballagok, felköpök és aláállok.
Normális esetben nem szavaznék rájuk,hiszen egy suttyó bandáról van szó, viszont a Fidesz már annyira dühítő, hogy még ezt is megteszem, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!