KIRE teszed az X-ET ÁPRILIS 3-ÁN???
Én sem szavaznék az összefogásból sokmindenre, de ha ez kell a változáshoz és nem egy egyenesen az EU-ból, NATO-ból kivezető politikához, akkor megteszem, hogy az összefogáshoz pattintom az X-et, x-eket. Szivem szerint amúgy az MKKP-ra szavaznék, de egy FIDESZ uralta országban sajnos nem tudnak érvényesülni (pl. elbontott buszmegálló esete), így mindenképp először változásra van szükség, hogy legyen nekik is relevanciájuk a munkájukhoz - nélkülem is elég sok szavazatot kapnak.
Na aki meg a FIDESZ-re szavaz, azt szarba sem nézem :DD
"Mért itt orbánellenes van sok?"
Neked aztán nem megy valami jól a magyar.
A válaszra válaszolva azért, mert Orbán egy maffiakormányt és autokráciát hozott létre. (Ha nem tudod mit jelent az autokrácia, keress rá a google-n!)
Én mindenesetre demokráciát szeretnék.
Muké aki nrmtud írni helyesen , nemszámít a szavazata?
Ó dehogynem!
Ha nem vagy megelégedve a fidesszel, akkor lesz még pár lehetőség a szavazólapon. Ha nem adsz lehetőséget/esélyt csak azért, mert semmi nem tetszik, akkor milyen alapon vársz változást?
Hofi mondta régen:
Van egy pólom, amire az van írva:
"A fideszre szavaztam."
Alá más színnel:
"Bocsánat!"
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!